Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Виклики карантину: допомога жителям Дніпра, які опинилися в скрутному становищі

Виклики карантину: допомога жителям Дніпра, які опинилися в скрутному становищі
«Наш тато-годувальник із середи йде у відпустку за свій рахунок (працює в будівельному супермаркеті). Це жахливо: сидіти й не знати, що очікує: буде робота чи ні. У нас дитина з інвалідністю, я доглядаю за нею й лежачим батьком ... »
«У чоловіка дохід і був нестабільним, від сезону до сезону... Він штукатур. Зараз ніхто нічого не штукатурить, а в родині працює він один. Я отримую пенсію на дочку (у неї інвалідність), жодної підробки у мене немає й не було. Думали, може, чоловікові поїхати на заробітки до Польщі, але сама з дітьми я б не впоралася ... »
«У мене троє дітей: сини школярі й дочка ходить до дитячого садку. Батьки не допомагають, квартиру в Дніпрі я знімаю. Зараз я в неоплачуваній відпустці й просто не знаю, чим буду годувати дітей наступного тижня».
Такі повідомлення благодійний фонд «Помагаєм» щодня отримує вже другий тиждень. Карантин змусив багато сімей подивитися в очі злидням.

Батькам дітей з інвалідністю затримують видачу підгузників і препаратів. Частину препаратів і раніше не видавали, й сім'ї знаходили можливість оплачувати їх за свій рахунок. Коли ж єдиний годувальник у сім'ї втрачає роботу – дітям просто нема на що купувати життєво необхідні ліки. Серед них протисудомні засоби, препарати для роботи шлунково-кишкового тракту, жарознижуючі.

Але навіть сім'ї, де всі здорові, не знають, як бути, якщо все трималося на одному працюючому дорослому, який раптово втратив свій дохід. Карантин став справжнім випробуванням на виживання.

БФ «Помагаєм» відкрив збір на препарати й засоби гігієни для 12 сімей, де є діти з інвалідністю, а також для 100 сімей, які раптово втратили джерела доходу і потребують базових продуктів і побутової хімії.

Ми просимо всіх, хто має можливість, взяти участь в зборі будь-якою посильної сумою! Тільки об'єднавшися, ми зможемо пройти через випробування карантином!

Підтримати проекти й подивитися кошторис можна на сторінках фонду: «Виклики карантину: медикаменти» й «Виклики карантину: продукти».

Можна також перевести кошти на карту Приватбанку 5169 3305 1979 9149. Карта оформлена на ім'я Гавриленко К. В., директора БФ «Помагаєм» і відкрита спеціально для благодійних пожертв. Обов'язково вказуйте призначення платежу: «Карантин медикаменти» або «Карантин продукти».






Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті