Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
13:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Діти села Новогригорівка Васильківського району отримуватимуть дошкільну освіту

|«« «« »» »»|

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков відкрив навчально-виховний комплекс типу «дитсадок-школа» у селі Новогригорівка Васильківського району.
Це перший та поки що єдиний дитячий садок, що відкрито на території 15 невеликих сіл, які входять до Павлівської сільської ради. Він дозволить забезпечити якісною дошкільною освітою всіх дітей села Новогригорівка. До кінця 2013 року ще один дитячий садок за підтримки обласної влади буде відкрито у с. Павлівка Васильківського району.

«Майбутнє залежить від наших дітей. Якісна освіта та виховання, які надаються дітям з раннього віку – це базис, на якому ґрунтується здорове розвинене суспільство. Головне завдання обласної влади – це надання кожній дитині рівної можливості будувати своє майбутнє, свою кар'єру. Освічені люди, які стануть висококваліфікованими фахівцями – це запорука успішного розвитку Дніпропетровщини й України» – сказав Дмитро Колєсніков.

З 1993 року, коли був закритий дитячий садочок в с.Новогригорівці, на території 15 сіл Павловського сільської ради не залишилося жодного дитячого садка. Протягом 20 років діти не мали можливості отримувати дошкільну освіту, а батьки змушені були самостійно вирішувати питання де і з ким залишити дитину, доки самі на роботі.

У межах проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти» було прийняте рішення на базі малокомплектної Новогригорівської школи відкрити навчально-виховний комплекс типу «дитсадок-школа» з дошкільним відділенням на 15 дітей.

У двоповерховому приміщенні школи за підтримки обласної влади проведено реконструкцію та переобладнано перший поверх під дитячий садок. Проведені масштабні внутрішньо-оздоблювальні роботи, замінені старі вікна та двері на нові металопластикові, придбано нові меблі, ігровий та навчальний інвентар. Оновлена будівля школи розрахована на 162 місця – 15 дошкільнят та 147 школярів, що дозволяє на 100% забезпечити шкільною та дошкільною освітою дітей с. Новогригорівка.

Дмитро Колєсніков зазначив, що робота з відновлення та розширення мережі дитячих садків у Васильківському районі продовжується. Зокрема, до кінця 2013 року у с. Павлівка буде відкрито ще один дитячий садок на 40 дітей та навчально-виховний комплекс у с. Васильківка, у якому буде створено 40 місць для дошкільнят.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті