Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 26 июня 2024
03:29

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Бюджетний комітет Верховної Ради України запропонував виділити 100 млн грн на метро у Харкові, Дніпропетровську та Донецьку

Бюджетний комітет Верховної Ради України запропонував виділити в 2006 році близько 100 млн грн на розвиток метрополітенів у Харкові, Дніпропетровську та Донецьку. Про це заявив заступник голови бюджетного комітету Верховної Ради України Валерій Асадчев, — повідомила прес-служба Верховної Ради України.

«На друге читання Держбюджету ми запропонували виділити на київський метрополітен сто мільйонів гривень. Інші сто мільйонів — поділити між Харковом, Дніпропетровськом, Донецьком. Сто мільйонів із цієї суми виділяються із загального бюджетного фонду, і сто мільйонів — за системою кредитування», — зазначив Валерій Асадчев.

Водночас, він заявив, що закладати бюджетні кошти на метро слід, враховуючи можливості освоєння капіталів: наявність пускових станцій, проходки тощо. На думку Валерія Асадчева, з чотирьох метрополітенів українських міст повністю освоїти закладені в бюджеті кошти зможе тільки Київ.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», у жовтні Дніпропетровська обласна рада звернулася до Верховної Ради України з проханням передбачити у Державному бюджеті на 2006 рік цільову субвенцію для реалізації на Дніпропетровщині чотирьох загальнодержавних соціальних програм — розвитку водного господарства, газифікації населених пунктів сільської місцевості, ліквідації наслідків підтоплення територій у містах і селищах, будівництва метрополітену в Дніпропетровську.

Довідка: Кабінет Міністрів України запропонував Верховній Раді збільшити фінансування Міністерства транспорту і зв'язку в 2006 році на 46,1% порівняно з 2005 роком до 806,764 млн гривень. Про це зазначено в законопроекті «Про Державний бюджет України на 2006 рік», переданому Кабміном до Верховної Ради і зареєстрованому 15 вересня. Зокрема, Кабмін рекомендував направити в 2006 році як субвенцію місцевим бюджетам на будівництво метрополітенів в Харкові, Донецьку і Дніпропетровську 186,5 млн грн.

За даними Головного фінансового управління Дніпропетровської облдержадміністрації, за 8 місяців 2005 року на будівництві другої черги Дніпропетровського метрополітену освоєно 5,3 млн грн із запланованих на рік 7 млн грн.
Gorod.dp.ua на Facebook.


dimul  (10.12.05 00:22): Вот бы нам такое метро как в Харькове. Завидую. Ответить | С цитатой
случайно  (09.12.05 19:18): нахрена киеву еще деньги на строительство ,мало того ,что киевский метрополитен трижды окупается .так ему еще и в 3 раза больше денег дают на строительство , а потом удивляются ,что в облостях никто жить не хочет ,да потому что все деньги уходят в киев ,а назад возвращаються только тени Ответить | С цитатой
merzbow  (09.12.05 18:04): Эти деньги выделяют уже год, а они до нас всё никак не дойдут!
Одни обещания
Ответить | С цитатой
"""  (09.12.05 10:24): "...з чотирьох метрополітенів українських міст повністю освоїти закладені в бюджеті кошти зможе тільки Київ. "
В Днепре тоже профессионально ворют деньги! давайте 200 млн поделим на четыре города!
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (13)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (10)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (6)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (6)

•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (5)

•  У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте