Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кривому Розі оновлюють один з найстаріших ліцеїв міста

|«« «« »» »»|

У Кривому Розі оновлюють Центрально-Міський ліцей. Це один з найстаріших навчальних закладів міста. Нині у розпалі внутрішні роботи. Працюють підрядники і над фасадом будівлі, повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Для дітей Дніпропетровщини створюємо сучасні освітні простори. Будуємо «з нуля» садочки. Реконструюємо школи, перетворюючи їх на стильні та сучасні. Зокрема, у Кривому Розі капітально ремонтуємо Центрально-Міський ліцей», – сказав Валентин Резніченко.

Ліцей модернізують для майже 500 учнів. Роботи – за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Під час ремонту акцент роблять на енергоефективності. Аби у будівлі було тепліше, замінять двері та усі 120 вікон, оновлять покрівлю, утеплять підлогу і стіни. На даху облаштують водостічну систему з підігрівом – аби не намерзав сніг.

А ще, термомодернізують фасад. При цьому максимально збережуть історичне «обличчя» будівлі, каже представник підрядної організації Сергій Пільгуй.

«Нині на об’єкті працюють з півсотні людей. Демонтуємо стару підлогу на першому поверсі. На другому та третьому обшиваємо стіни гіпсокартоном та робимо нову підлогу. Встановили частину вікон. Працюємо і над фасадом – готуємо його під утеплення. Буде гарний та сучасний ліцей – один з найкращих у місті», – розповів Сергій Пільгуй.

Замінять підрядники й усі внутрішні комунікації. Встановлять систему відеоспостереження та пожежну сигналізацію.

Приведуть до ладу класи та модернізують їдальню. Оновлять і спортивну залу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


что за бред?  (20.12.21 20:23): Это называется сpaла-мазала. Взять поверх старых, хороших пoлoв вместо того, чтобы их покрасить, пoлoжuть ещё один фaльш-пол - это мoдepнизация??

На нормальные стены просто взять и смонтировать гипсокартон - это что такое? Moдepнизация? Не просто тупо украсть минимум 5-7 см по каждой стене. Тем более в учебном заведении, где его дети могут просто пробить. Это просто тупо чтобы было на что списать деньги? Какой смысл в том гипсокартоне?

Изуродовать прекрасный фасад, с которого штукатурку не могут сбить, настолько она хорошо держится - с кусками кирпича выбивают, чтобы повесить какие-то говно-панели? Это мoдepнизация?

У себя бы врядли кто такой идиотизм сделал и портил всё, что только можно испортить, а тут - плевать, главное бабла отмыть. И потом обижаются, что люди называют это велыке крадивництво. И троллей за наши же деньги нанимают, чтобы троли рассказывали, что плохо - это хорошо
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті