Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
15:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Вже 15 нових громад створили цьогоріч на Дніпропетровщині

Вже 15 нових громад створили цьогоріч на Дніпропетровщині

Цього року на Дніпропетровщині створили 15 нових об'єднаних територіальних громад. Як зазначив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко, загалом в області вже 49 громад.

«До кінця року мешканці Дніпропетровщини планують утворити ще чотири-п'ять громад. Тож загалом в 2017 році об'єднаються понад 400 тисяч жителів сіл регіону, а це майже 77% селян області», - розповів Валентин Резніченко.

У 2017-му на Дніпропетровщині створили Межівську, Троїцьку, Юр'ївську, Петриківську, Любимівську, Карпівську, Широківську, Раївську, Славгородську, Межиріцьку, Зайцівську, Першотравневську, Верхньодніпровську громади, а також дві Миколаївські громади у Васильківському та Петропавлівському районах.

«Децентралізація дає результати. Після об'єднання бюджети громад зростають в середньому в два-три рази. Це дозволяє активно розвиватися невеличким містам та селам – будувати садки, реконструювати школи, ремонтувати дороги», - додав Валентин Резніченко.

На Дніпропетровщині планується створити майже 90 об'єднаних територіальних громад.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті