Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
07:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Молодіжний євроатлантичний безпековий форум

Молодіжний євроатлантичний безпековий форум
4 квітня 2016 року у Палаці студентів ДНУ розпочне роботу Молодіжний євроатлантичний безпековий форум за участю студентів зі всієї України, що цікавляться міжнародними відносинами та політикою євроатлантичної безпеки.

Співорганізатор заходу — Посольство Литовської Республіки в Україні, яке наразі виконує функції контактного Посольства НАТО в Україні; серед інших партнерів — Посольство Королівства Норвегії в Україні, Міністерство освіти і науки України, Міністерство молоді та спорту України.

Форум працюватиме два дні і включатиме наступні заходи:
4 квітня 2016 рокувідкриття форуму: до ДНУ ім. О.Гончара завітає делегація Контактного центру НАТО на базі Посольства Литовської Республіки в Україні у складі: Надзвичайного та Повноважного Посла Литовської Республіки в Україні Марюса Януконіса, Повноважного Міністра Йонаса Даніляускаса, Надзвичайного та Повноважного Посла Литовської Республіки в Україні (2010-2014 рр.) Пятраса Вайтекунаса, Політичного директора Міністерства національної оборони Литовської Республіки Вайдотаса Урбеліса; Радника Посольства Королівства Норвегія Річарда Скарбороу та капітана першого рангу ВМС Королівства Норвегія (Об’єднаний військовий центр НАТО в Ставангері) Ханса Хелсета.

Зі вступними промовами виступлять:
Очікуються вступні промови Надзвичайного та Повноважного Посла Литовської Республіки в Україні Марюса Януконіса, Радника Посольства Королівства Норвегія Річарда Скарбороу та ректора ДНУ ім. О.Гончара професора Миколи Полякова.

На сесійному засіданні «Побудова Євроатлантичної безпеки» проводитимуться інтерактивні дискусії щодо зміни середовища глобальної безпеки, нових викликів у сучасному світі (гібридні війни), безпекової політики України тощо.

5 квітня 2016 рокусесійне засідання «НАТО — Україна. Особливості співробітництва: що це значить і що за цим стоїть»: розглядатимуться питання теперішньої ролі НАТО та відносин НАТО-Україна. Студенти-учасники стануть діячами реальної політики в симуляції зустрічей у Північноатлантичній раді та Комісії НАТО-Україна, де вони ознайомляться з процесом прийняття рішень у НАТО.

Мови форуму: англійська, українська, російська.

##: ДНУ
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті