Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
15:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщина відкрита до співпраці з усіма країнами світу

Дніпропетровщина відкрита до співпраці з усіма країнами світу
19 червня у Дніпропетровській обласній раді відбулася презентація системи сертифікації ЄС для непродовольчих товарів. Більше шістдесяти представників малого та середнього бізнесу Дніпропетровської області змогли взяти участь у семінарі від чеських спеціалістів.

Семінар відбувся завдяки ініціативи голови Дніпропетровської обласної ради Євгена Удода, за участі Міністра закордонних справ Чеської республіки Любоміра Заоралека і Надзвичайного та Повноважного посла Чеської республіки в Україні Івана Почуха.

«Ми залучаємо технічну підтримку і кращі світові практики для розвитку підприємств, малого та середнього бізнесу Дніпропетровщини. Все це робиться для того, щоб нашим підприємства були конкурентоспроможними. Адже вихід на європейський ринок - це не тільки великі перспективи, але й високі вимоги. Тому наші товари повинні відповідати найвищим стандартам», - зазначив Євген Удод.

В рамках лекцій чеські спеціалісти розповіли дніпропетровським підприємцям про юридичні аспекти імпорту товарів до Європейського Союзу, про сертифікацію непродовольчих товарів та презентували систему стандартизації та технічної гармонізації у Європі.

Цього ж дня у Дніпропетровську відбулось урочисте відкриття Почесного Консульства Чехії. «Ми робимо все, щоб відстань між Дніпропетровщиною та світовими державами була найкоротшою та найзручнішою. Чеський бізнес інвестує в промисловість нашого регіону, в оптову та роздрібну торгівлю, в ремонт автотранспортних засобів. На території області працюють 12 підприємств з чеськими інвестиціями. Ми зацікавлені у подальшій співпраці і розвитку добросусідських відносин. А відкриття Почесного Консульства Чехії, безумовно, полегшить і спростить контакти між Дніпропетровською областю та регіонами Чехії: в економічній, соціальній, культурній сфері», - підкреслив Євген Удод.

Нагадаємо, протягом останніх трьох років у Дніпропетровську відкрито 5 візових центрів: Італії, Греції, Польщі, Литви, Угорщини, а також Почесне консульство Литви і Чехії.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:



 


evgen  (22.06.14 11:31): почему удод ,предатель мозолит гглаза жителям дн-ска.Порауже давно его убрать Відповісти | З цитатою
Леди Бу-Гага  (20.06.14 12:12): В наших товарах, пусть даже более-менее качественных, мало кто нуждается в международе, особенно в тех объёмах, ради которых стоит вкладываться в модернизацию производства, коего по сути и не осталось вна Украине..
Приведите мне конкретные примеры товаров, в коих есть нужда за бугром..

"..Чешский бизнес инвестирует в в оптовую и розничную торговлю.. " - это наверняка шЭдЭвр по подъёму укроЭкономики Днепровщины..
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті