Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 14 червня 2024
02:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Державна податкова служба налаштована на діалог з платниками податків

Державна податкова служба налаштована на діалог з платниками податків
З метою забезпечення відкритості й прозорості діяльності органів державної податкової служби органами ДПС Дніпропетровської області забезпечено інформування платників податків про функціонування антикорупційного сервісу Міністерства доходів і зборів України "Пульс", доступний клієнтам податкової служби та митниці.

Ефективний сервіс за гарячою лінією (044) 284-00-07 попереджує:

  • труднощі в спілкуванні;
  • некоректне ставлення;
  • перевищення повноважень;
  • неякісне обслуговування
та працює за принципом CALL-BACK - зворотній зв’язок.

В якості профілактичних заходів щодо недопущення корупційних дій працівниками митниці та органів ДПС співробітниками відділу внутрішньої безпеки управління внутрішньої безпеки ДПС у Дніпропетровській області з початку року проведено 330 лекцій та співбесід зі співробітниками та кандидатами на вступ до лав податківців, винесено 50 офіційних застережень про недопущення протиправної поведінки, матеріали (в тому числі про функціонування проекту "Пульс") транслювались у 92 теле- та радіопрограмах, в ЗМІ опубліковано 11 матеріалів, перевірено 227 кандидатів на зайняття посад в ОДПС, з яких 8 відмовлено у призначенні на посаду.

Протягом березня 2013 року особовим складом відділу внутрішньої безпеки управління внутрішньої безпеки облДПС забезпечено виконання визначених загальнодержавною програмою «Кордон 2013» завдань в структурних підрозділах податкової та митної служб, територіально розташованих в інших регіонах України.

Gorod.dp.ua на Facebook.


искренний доброжелатель  (12.04.13 19:07): А я вот стукануть хочу на своего бывшего работодателя... Куда обращаться? Хочу это сделать из уважения к Закону. Вот такой я, радею за интересы державы. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті