Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 28 июня 2024
18:10

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 28 апреля

Криминальная сводка на 28 апреля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

27 квітня до працівників Верхньодніпровського райвідділу звернувся безробітний 30-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що о 00.40 бiля одного із будинків по вул. Днiпровськiй в м. Верхньоднiпровську, двоє невiдомих, побивши руками i ногами по головi та тулубу, заволодiли грошима у сумі 15 гривень та мобiльним телефоном. За скоєння злочину, затриманi безробітні 24-річні громадяни. Викрадений мобiльний телефон - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж). Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

27 квітня до працівників Центрально-міського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулась 79-річна пенсіонерка. Заявниця повідомила про те, що 21 квітня на площадцi її квартири, невiдомий, вдаривши рукою по тулубу та притиснувши її до перил, заволодiв мобiльним телефоном. Збиток - 300 гривень. За скоєння злочину, працівниками карного розшуку був затриманий безробітний, 35-річний громадянин.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

27 квітня до працівників Центрально-міського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся 40-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що о 10.30 бiля одного із будинків по пр. Карла Маркса, малознайомий чоловік шляхом ривка, заволодiв сумочкою з мобiльним телефоном та грошима у сумі 30 гривень у його 17-річної доньки. Збиток - 2 830 гривень. За скоєння злочину встановлений та затриманий 16-річний молодик. Викрадене - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст. 186 (грабіж).

27 квітня до працівників Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів бiля одного із будинків по вул. Постишева у безробітного, ранiше судимого, 42-річного мiсцевого жителя було вилучено обрiз двоствольної мисливської рушницi, 12-го калiбру. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

27 квітня до працівників Ленінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ходi проведення оперативно-розшукових заходів в одному із домоволодiнь по пров. Кибальчича було вилучено пiстолет =ТТ=, калiбру 7.62 мм. та магазин споряджений 6-ма патронами калiбру 7.62 мм, який належить безробітному, 30-річному громадянинові. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

26 квітня до працівників Новомосковського міськвідділу міліції вiд громадян надiйшло повідомлення про те, що на покинутiй свинофермi було виявлено труп чоловiка. Виїздом на мiсце, за вищевказаною адресою з колото-рiзаним пораненням грудної клiтини було виявлено труп безробітного 61-річного громадянина. За скоєння злочину працівниками міліції був затриманий безробітний 47-річний житель с. Попасне, Новомосковського району. Зловмисник пiд час спiльного розпиття спиртних напоїв разом з потерпілим, на грунтi раптово виниклих неприязних вiдносин, пiд час сварки, кухонним ножем, який взяв зi столу, спричинив останньому зазначене смертельне колото-рiзане поранення.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

26 квітня до працівників Самарського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що до приймального вiддiлення лікарні з тупою травмою черевної порожнини звернувся безробітний, 22-річний мiсцевий житель. Потерпілий пояснив лiкарю, що зазначенi тiлеснi ушкодження йому спричинив безробітний, 24-річний мiсцевий житель. Зловмисник розповів, що о 14.30 знаходячись бiля будинку вул. Кокчетавська, пiд час спiльного розпиття спиртних напоїв з потерпілим, між ними на грунтi раптово виниклих неприязнених вiдносин, виникла сварка, в ходi якої зловмисник дерев'яною палицею побив потерпiлого по череву, спричинивши зазначенi тiлеснi ушкодження. Знаряддя злочину - дерев'яну палицю, вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Яна  (28.04.12 23:53): Что горело в Центре в субботу 28 апр.? Задымленность к вечеру на улице была страшная ... Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте