Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 03 июля 2024
11:32

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В субботу «заминировали» супермаркет и ночной клуб

В субботу «заминировали» супермаркет и ночной клуб
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

12 березня п. р. до чергової частини Дніпропетровського міського управління від невідомого чоловіка надійшло повідомлення про знаходження вибухового пристрою у магазині «Рейнфорд» по пр. Кірова. З території даної будівлі було евакуйовано 30 осіб (10 відвідувачів та 20 осіб у якості обслуговуючого персоналу). В ході проведення обстеження території працівниками відділу вибухотехнічних та пожежотехнічних досліджень НДЕКЦ ГУМВС України в області, вибухових пристроїв у магазині та на прилеглій території виявлено не було. Наразі, прийняті заходи для встановлення та затримання зловмисника.

12 березня п. р. до співробітників чергової частини Дніпропетровського міського управління від невідомого чоловіка надійшло повідомлення про знаходження вибухового пристрою у нічному клубі «Демократія» по вул. Столярова. З клубу було евакуйовано 25 осіб (15 відвідувачів та 10 осіб в якості обслуговуючого персоналу). В ході проведення обстеження клубу працівниками відділу вибухотехнічних та пожежотехнічних досліджень НДЕКЦ ГУМВС України в області вибухових пристроїв виявлено не було. Наразі, прийняті заходи для встановлення та затримання зловмисника.

12 березня п. р. співробітниками Царичанського райвідділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів по вул. Партизанська у непрацюючого, раніше судимого, 59-річного громадянина було вилучено поліетиленовий мішок з подрібненою речовиною зеленого кольору рослинного походження «Марихуана», вагою 4900 гр. Наразі вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 2 ст. 309 ККУ («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

12 березня п. р. співробітниками Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул. Косіора у непрацюючого, 35-річного громадянина було вилучено близько 0.3 гр. порошкоподібної речовини. Згідно довідки НДЕКЦ вилучена речовина визнана психотропним засобом «Метамфетамін», вагою 0.189 гр. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 309 ККУ («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

7 березня п. р. співробітниками Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул. Кишеневській у непрацюючого, 31-річного громадянина було вилучено 10 мл. рідини, схожої на психотропний засіб «Перветин». Згідно висновку НДЕКЦ вилучена речовина являється кустарно виготовленим препаратом із ефедрину, псевдоефедрину, до складу якого входить перетин, загальною сухою вагою 0.35 гр. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 309 ККУ («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

12 березня п. р. співробітниками Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул. Косіора у непрацюючого, раніше судимого, 35-річного місцевого мешканця було вилучено обріз двоствольної мисливської рушниці «ТОЗ-БМ», 16-го калібру. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ККУ («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

13 березня п. р. до співробітників Криничанського райвідділу міліції звернувся непрацюючий, 32-річний мешканець Закарпатської області. Заявник повідомив про те, що 12 березня, близько 18.30 в с. Малософіївка троє малознайомих утримуючи за руки, заволоділи грошима у сумі 1900 грн. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку були затримані непрацюючі: 19-річний громадянин, його 28-річна співмешканка та 19-річна дівчина. Частину викраденого у зловмисників вилучено (1500 грн.). За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 ККУ («Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб»). Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

3 березня п. р. до співробітників Бабушкінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся 31-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що близько 15.00 невідомий незаконно заволодів його автомобілем. За скоєння злочину співробітниками ДАІ по «гарячих слідах» на території залізничного вокзалу був затриманий 16-річний молодик, який в роздягальні спортивного комплексу скоїв крадіжку ключа та у подальшому заволодів автомобілем потерпілого. Наразі, автомобіль повернутий власнику. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 289 ККУ («Незаконне заволодіння транспортним засобом»). Зловмиснику загрожує штраф від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Gorod.dp.ua на Facebook.


клиент  (15.03.11 11:40): Кто сказал, что я употребляю кокаин? Мне просто нравится его запах... Ответить | С цитатой
Irina  (14.03.11 16:25): автор-шизофреник выдрал из разных источников какую-то "брехню", даже толком сам не прочитал. В результате получилась полнейшая туфта (у 35-річного громадянина було вилучено близько 0.3 гр. порошкоподібної речовини. Згідно довідки НДЕКЦ вилучена речовина визнана психотропним засобом «Метамфетамін», вагою 0.189 гр.) Уважаемые авторишки, прежде чем наляпать какую либо информацию, прочитайте ее сами и проанализируйте. Ну читать же противно ... Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
John Smith  (14.03.11 12:57): Было бы смешнее, если бы изъяли 0.189, а в деле фигурировало 0.3 (ну или больше) =) Ответить | С цитатой
1  (14.03.11 12:35): 0.3 гр. порошкоподібної речовини. Згідно довідки НДЕКЦ вилучена речовина визнана психотропним засобом «Метамфетамін», вагою 0.189 гр. это как? изьяли 0,3 а осталось 0.189? остальное опера снюхали? Ответить | С цитатой | Обсуждение: 2
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (57)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (15)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (10)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (7)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  На Дніпропетровщині двоє правоохоронців займалися поборами з водіїв на одному з блокпостів (5)

•  Дніпрянин придумав, як зробити безкоштовні акумулятори холоду, які «врятують» холодильник (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте