Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 15 мая 2024
07:46

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 26 июля

Криминальная хроника на 26 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

25 липня п. р. о 21.20 до працівників Криничанського райвідділу міліції з лікарні надійшло повідомлення про те, що до приймального відділення з проникаючим колото-різаним пораненням черевної порожнини доставлений чоловік. Постраждалим виявився непрацюючий 45-річний мешканець с. Благодатне. За скоєння злочину працівниками міліції затримана непрацююча 43-річна дружина чоловіка. Як було встановлено, 25 липня о 19.30 за місцем мешкання жінка перебувала в стані алкогольного сп’яніння. Між подружжям виникла сварка, внаслідок якої зловмисниця кухняним ножем завдала постраждалому вказану травму. Знаряддя злочину вилучено. За даним фактом слідчим відділом Криничанського РВ вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 121 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень»).

16 липня п. р. близько 18.00 працівниками Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції м. Дніпропетровська в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного з будинків по вул. Передовій у непрацюючого, раніше засудженого 44-річного місцевого мешканця був вилучений саморобний пристрій типу «самопал». Згідно висновку Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру вилучена зброя відноситься до нестандартної гладкоствольної вогнепальної зброї типу гладкоствольних дульнозарядних пістолетів з фітільним запаленням заряду. За даним фактом слідчим відділом Амур-Нижньодніпровського РВ порушена кримінальна справа за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте