Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
11:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

10 тысяч долларов за землю для АЗС

10 тысяч долларов за землю для АЗС
25 червня 2010 року прокуратурою Солонянського району закінчено досудове слідство у кримінальній справі порушеній 22 березня 2006 року проти заступника голови Солонянської райдержадміністрації.

Чиновника обвинувачено у замаху на отримання хабара особою, яка займає особливо відповідальне становище (ст.15, ч.3 та ст.368, ч.2 Кримінального кодексу України).

В ході досудового слідства встановлено, що обвинувачений вимагав у приватного підприємця 10 тисяч доларів США за позитивне вирішення питання про швидке оформленні необхідних документів на виділення земельної ділянки для розміщення АЗС на території району.

16 березня 2006 у своєму кабінеті чиновник отримав лише половину бажаної суми – 5 тисяч доларів США, на чому і був затриманий співробітниками правоохоронних органів.

З 7 квітня 2006 він був оголошений в міжнародний розшук – поки Солонянська райрада вирішувала питання про надання згоди на притягнення його до кримінальної відповідальності та обрання для нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, він з місця постійного проживання зник.

6 листопада 2009 року його було затримано в Підмосков'ї, і вже у квітні поточного року екстрадовано до України. 14 червня 2010 року затриманому обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту та пред’явлено обвинувачення.

25 червня 2010 року кримінальну справу направлено до районного суду для розгляду по суті. Згідно санкції ч.2 ст.368 Кримінального кодексу України, за скоєний злочин, обвинуваченому загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ЛЕПОТА  (16.07.10 10:30): надо было брать и того кто принес хабара Гы-Гы. тогда и носить не будут и брать не будут и заправок не будет ЛЕПОТАААА. Ответить | С цитатой
максиму  (16.07.10 00:40): мелко плаваете товарисчи. 10 тыс? Ха - в разы больше!!! Ответить | С цитатой
Максим  (15.07.10 16:55): Каждая новая заправка в городе и пригородах +10 000 $ в карманы чиновникам. Ответить | С цитатой
Верховна Рада України  (15.07.10 14:46): Лили, а в кодексе так и написано: " 2. Одержання хабара у великому розмірі або службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням хабара, - карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна". Ответить | С цитатой
Лили  (15.07.10 13:22): Становище - это положение. И что он занимает особо отвественное положение? Это какое же он такое положение занял? В ккой позе?
Скорее всего особо отвественную долность, т.е. - посаду!
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте