Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 14 мая 2024
14:41

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

«Горсвет» внедрил современную систему управления внешним освещением районов города

«Горсвет» внедрил современную систему управления внешним освещением районов города
Управління і контроль за роботою зовнішнього освітлення Дніпропетровська ведеться з центральної диспетчерської КП „Міськсвітло”. Там з 1978 року працює пульт телемеханічного управління ТНО-1, за допомогою якого з використанням 50 телефонних транзитних ліній ведеться управління зовнішнім освітленням міста, зазначають на підприємстві.

У зв’язку з розповсюдженими останнім часом крадіжками телефонного кабелю інколи повністю переривається можливість управління зовнішнім освітленням. Через це КП „Міськсвітло” спільно з київським підприємством впровадило сучасну систему управління освітленням з використанням GSM каналу. З-поміж іншого нова система дозволяє знімати так звану телеметричну інформацію – показання електролічильників, напругу тощо, а також підвищувати якість роботи освітлення.

Наразі у диспетчерській службі працюють 12 контролюючих пунктів GSM, за допомогою яких комунальники управляють зовнішнім освітленням селищ Краснопілля та Таромське, Південного та Кайдацького мостів, житлових масивів Ігрень, Придніпровськ, Лівобережний, Комунар, Полтавське шосе. Підприємство продовжує впроваджувати такі пункти GSM, щоб повність відмовитися від телефонних транзитних пар та старого пульту управління.

Також в перспективі підприємство „Міськсвітло” планує створити інформаційну систему з нанесенням електромереж зовнішнього освітлення на карту міста. Це дозволить відображати інформацію щодо розташування того чи іншого пункту включення освітлення.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ново  (12.01.10 11:00): пол-города вообще без освещения,зато в остальной половине через GSM свет включают и выключают. Ответить | С цитатой
Темнота -друг молодежи  (12.01.10 00:05): Осталось доставить столбы,развести проводку,повесить светильники и решить кто за это платит, а потом к GSMу Ответить | С цитатой
впечатлительный  (11.01.10 12:54): Круто!Космос! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте