Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 01 июля 2024
00:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 30 ноября

Криминальная сводка на 30 ноября
1. 29 листопада п. р. о 14.20 в одному з будинків по вул. Дубінінській Самарського району м. Дніпропетровськ з відкритою черепно-мозковою травмою був виявлений труп чоловіка. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалим є 59-річний господар оселі. За скоєння злочину співробітниками слідчо-оперативної групи Самарського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління затриманий 49-річний квартирант вбитого. Як було встановлено, того ж дня о 13.00 чоловіки розпивали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник молотком завдав постраждалому смертельну травму. Наразі за даним фактом слідчим відділом Самарського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство») та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

2. 6 жовтня п. р. до співробітників Межівського райвідділу міліції звернулася суддя одного з міських судів Луганської області. Жінка повідомила про те, що 6 жовтня з її автомобіля невідома особа викрала сумочку із документами та золотими виробами. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Межівського райвідділу міліції затриманий раніше засуджений 18-річний молодик. Як було встановлено, 6 жовтня о 16.00 під час слідування автостопом з Донецької області до м. Дніпропетровська в с. Слав’янка біля одного з кафе зловмисник розбив свічкою запалення скло автомобіля «ГАЗ-3110» та викрав сумочку з документами та майном постраждалої. Наразі зловмисник заарештований та утримується в Дніпропетровському СІЗО.

3. 27 листопада п. р. близько 17.00 до опікового відділення однієї з лікарень м. Кривий Ріг з термічним опіком голови, тулубу та правої руки була госпіталізована 32-річна жінка. За скоєння злочину співробітниками патрульної служби спільно із співробітниками чергової частини Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління затриманий 52-річний вітчим постраждалої. Як було встановлено, того ж дня близько 15.00 за місцем спільного мешкання під час раптово виниклої сварки, зловмисник облив постраждалу бензином та підпалив. Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

4. 15 листопада п. р. о 09.58 в окремо стоячій одноповерховій будівлі, що розташована в Жовтневому районі м. Кривого Рогу та яку орендують шість приватних підприємств на підлозі в коридорі з відкритою черепно-мозковою травмою був виявлений труп 57-річного сторожа будівлі. При огляді приміщень підприємств було встановлено, що вхідні двері власника одного з приватних підприємств відчинені та з сейфу викрадені гроші у сумі 19 тис. 500 грн. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління затримані 26-ти та 31-річні раніше засуджені громадяни. Як було встановлено, 14 листопада близько 21.00, зловмисники, з метою заволодіння грошовими коштами, через відчинені двері проникли до приміщення будівлі та один із них заздалегідь приготовленою кувалдою завдав постраждалому смертельний удар. Після чого раніше засуджені вибили вхідні двері до приватного підприємства та за допомогою болгарки розрізали сейф та вкрали гроші у сумі 19 тис. 500 грн. За даним фактом слідчим відділом Жовтневого райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 2 п. 6 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство із корисливих мотивів»).

5. 27 листопада п. р. о 10.05 на подвір’ї одного з будинків Васильківського району з трьома рубленими ранами голови був виявлений труп жінки. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалою є 44-річна господарка оселі. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Васильківського райвідділу міліції затримана раніше засуджена 68-річна громадянка. Як було встановлено, 26 листопада близько 17.00 на подвір’ї господарки на грунті неприязних відносин між жінками виникла сварка з приводу того, що постраждала скоїла крадіжку курки у затриманої, внаслідок чого зловмисниця ножем для рубки м’яса завдала постраждалій смертельні травми. Наразі за даним фактом слідчим відділом Васильківського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

6. 27 листопада п. р. о 01.50 до нейрохірургічного відділення однієї з лікарень, що в м. Кривий Ріг з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та закритим переломом пальця руки з приватного магазину була госпіталізована 26-річна продавець. В ході дослідчої перевірки співробітниками карного розшуку Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління за скоєння злочину затриманий 15-річний молодик. Як було встановлено, 26 листопада близько 21.30 зловмисник зайшов до магазину, після чого дерев’яною палицею по голові та кінцівках завдав постраждалій тілесні ушкодження. Після чого зловмисник відкрито заволодів грошима жертви у сумі 3 тис. 900 грн. За даним фактом фактом слідчим відділом Саксаганського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 187 ч. 3 Кримінального кодексу України («Розбій»).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (39)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (14)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте