Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 26 червня 2024
03:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровська обласна рада скасувала власне рішення про довгострокову оренду земельних ділянок на території лісгоспу Кіровської селищної ради

На засіданні чергової 29-ої сесії депутати Дніпропетровської обласної ради 4-го скликання 9 грудня призупинили дію дозволів про довгострокову оренду земельних ділянок на території лісгоспу Кіровської селищної ради Дніпропетровського району, виданих приватним підприємствам на минулій 28-ій сесії.

Коментуючи рішення, ухвалене депутатами у відповідь на протест обласної прокуратури, голова Дніпропетровської обласної ради Микола Швець, зокрема, сказав: «Прокурор має право звернутися до обласної ради і запропонувати змінити це формулювання. І я з ним згоден. Воно дає можливість призупинити будь-які дії по цих трьох рішеннях».

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», своїм рішенням, прийнятим на черговій 28-ій сесії 16 вересня 2005 року, Дніпропетровська обласна рада дозволила будівництво селища котеджного типу на території Кіровського лісництва Дніпропетровського лісового господарства. Згідно з рішенням депутатів, ділянку лісу площею 9,9 га, що знаходиться на території Кіровської селищної ради, передано в довгострокову оренду ТОВ «Стройград».

Також визначено, що дозвіл видано «за умови відшкодування вартості лісових і дерево-чагарникових насаджень» підприємством-забудовником. У рішенні зазначається, що передачу земельної ділянки в оренду дозволено, «враховуючи висновки постійної комісії обласної ради з питань агропромислового комплексу, землекористування та соціального розвитку села», а також згідно зі ст. 8, 57 та 123 «Земельного кодексу України» та п.21 ст. 43 Закону «Про місцеве самоврядування України».

Тоді в інтерв’ю журналістам голова Дніпропетровської облради Микола Швець запевнив, що рішення є цілком законним: «Чому сесія не мала права ухвалювати таке рішення? <…> Ми не порушили жодного із чинних на сьогоднішній день законів. Всі матеріали були опрацьовані у відповідних комісіях. Є відповідні висновки».

На черговій 28-ій сесії Дніпропетровської обласної ради 4-го скликання було ухвалено рішення про віддання ще двох ділянок на території Кіровської селищної ради в довгострокову оренду комерційним структурам — ТОВ «Міжгалузева промислова компанія» і ТОВ «Гільдія ЛТД».
Gorod.dp.ua на Facebook.


Serzh  (12.12.05 22:50): Орельский лес -- Форева
ЛЮДИ! Сколько Вы еще будете терпеть этого перевертыша.
Он был начальником Обл.Администрации - в области нифига не делалось.
Он был одним из тех, кто продал все запасы зерна , оставил Украину голодной. Бывший Презерватив-Презедент его пожурил, а потом сделал "советником президента".
Новая власть Он опять тут как тут! Еще и коментирует.
Ну сколько Он еще будет пить соки нашей ДНЕПРОПЕТРОВЩИНЫ
Відповісти | З цитатою
Артем  (12.12.05 11:37): Знаю, как даются разрешения и городскими властями и областными. Сам юрист. Не могу мириться с этим лицемерием гороских и областных властей, когда нормы права и суды служат исключительно техническим инструментом для достижения цели и самообогащения. Все понимают это же заказ. Не знаю, с каких причин областная прокуратура отреагировала, но мотивация в данном случае, наверно не играет. Прошу ВСЕХ следить за этой ситуацией, т.к. считаю, что это была не последняя попытка "захвата и осваивания" территорий. Поэтому заявляю, только гражданский контроль и постоянное освещение СМИ может дать надежду на сохранение лесов от разбазаривания слугами народа. ГАНЬБА ЇМ!!!!!!! Відповісти | З цитатою
Анастасия  (12.12.05 11:16): Что Коля, тяжко стало воровать?Да и мало уже что осталось..., так отож.Видать уж не скоро понадобиться в Германию ездить, жирок с пуза откачивать...Ну ничего скоро твой друг Павлик вернется, "Удавом", его еще в институте называли, так он тебе немножко поможет. А вы люди, правильно делаете, что подымаете свои головы и не боитесь этих жирных паразитов, пытающихся под благовидными предлогами доворовывать последнее! Пусть у этих "слуг" земля горит под ногами!Они еще вчера лопухом в поле задн-цу подтирали, а сегодня они хозяева жизни, отбирающие у народа последнее! Не будет этого! Відповісти | З цитатою
Condor  (12.12.05 11:03): кАззы, Адназначна!!! Я за то, чтобы прокуратура проверила все движение по земле в Обуховке,Кировском, во всех зеленых масивах которые окружают город!!! Навверняка узнаем много интересного!!! Кстати Швец тоже живет в Обуховке, ни че так хатынка у него, на зарплату мера и депутата такую не построиш!!! Відповісти | З цитатою
0808  (12.12.05 09:40): А вот интересная ссылочка про Ю.Кармазина http://www.cripo.com.ua/?sect_id=2&aid=10843 Відповісти | З цитатою
Дэн  (12.12.05 09:31): Уберите руки на...й от Орельского леса. В области полно пустырей для застройки. Відповісти | З цитатою
сарказм  (12.12.05 08:57): в этот зоопарк ещё павлика не хватает Відповісти | З цитатою
Партия защитников отечества  (12.12.05 08:50): .....действительно скоро по грибы ходить некуда будет ...
такое впечатление, что нынешняя власть только думает о своем кармане, но не о народе, который ее избирал.
Действительно , лес рубят, никто его не восстанавливает, те копейки которые платят государтсву за вырубленную сосну никак не восполнят затрат, ведь соснам -то по лет 40... Для сравнения , загляните в любой садовый центр и спросите сколько будет стоить сосна метров 5 ? Вам станет все ясно.
Необходимо внести предложение в законодательство, о том что, осваивать территорию под застройку только пустыри, которые в том же Кировском существуют, озеленять их.... и жить в собственном лесу.
Кто интересуется своим будущим, обращайтесь в общественную приемную народного депутата Ю.Кармазина по адресу : ул.Мечникова, 14
Выборный Владимир, председетель городской организации Партии защитников отечества г.Днепропетровск
Відповісти | З цитатою
Назаров  (10.12.05 23:22): Казлы! У меня ж там дача! Вместо леса - "селище котеджного типу", мля. А куда ж теперь гулять ходить, за грибами и т.д.????
Месяц назад прокурор говорил что ни в коем случае не разрешим, а теперь опять поновому!!!!
Відповісти | З цитатою
Швецу  (10.12.05 18:47): Шо, прижали таки тебя Антонович, да? А как ты съезжал в областном совете, рассказывал баечки, что, дескать, нема никаких исков у нас, усе прокуратура брешет...

Не те времена , Антонович, не те.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (13)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (10)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (6)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (6)

•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (5)

•  У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті