Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 28 июня 2024
08:06

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Місто готове до опалюваного сезону на 90 відсотків

Місто готове до опалюваного сезону на 90 відсотків
За інформацією заступника міського голови Олександра Баранніка, на сьогоднішній день готовність житлово – комунальних підприємств міста до опалюваного сезону, який має розпочатися 15 жовтня, складає 90 відсотків. Підготовча робота йде згідно графіків. До пуску тепла вже готові 530 котельних із запланованих 585. На 22 об`єктах теплопостачання сьогодні закінчуються ремонтні роботи. Це котельні на вулицях Малодогвардійській, Калиновий, проспекті Кірова. Також ведеться заміна колишньої відомчої теплотраси по вулиці Новоселівський.

У цілому по місту, вже проведено капітальний ремонт 20 котлів, замінено близько 60 кілометрів теплових мереж, півтори тисячі кілометрів теплотрас пройшли гідравлічні випробування.

Готовність житлового комплексу у середньому по місту складає 97 відсотків. Учбові заклади, дитячі дошкільні установи та лікарні готові майже на 100 відсотків. Як підкреслив Олександр Бараннік, із соцоб`єктами проблем практично не виникає. У будь-якому разі, їм тепло подадуть у першу чергу.

Проте, незважаючи на повну технічну готовність підприємств розпочати своєчасно опалюваний сезон, занепокоєність викликає нестача коштів на закупівлю газу та електроенергії. Борг населення тільки підприємству „Дніпропетровські міські теплові мережі” складає більше 50 мільйонів гривень.

Не краща ситуація і з житловим господарством. За словами начальника управління житлового господарства міської ради Віктора Приваліхіна, коштів, які сьогодні населення сплачує за квартиру, вистачає лише на виплату 80 відсотків заробітної платні. Тому, житловики Дніпропетровська настоюють аби найближчим часом був упорядкуваний тариф на квартплату згідно з відповідною Постановою Кабінету Міністрів України. До речі, майже всі обласні центри країни цю проблему вже вирішили.
Наприклад, у Харкові тариф, який підвищено у 2,5 рази, складає 98 копійок, у Запоріжжі – 90 копійок, у Миколаєві – підвищено до 1 гривні 20 копійок за один квадратний метр житлової площі.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Владимир  (28.09.05 22:03): По-моему, город на 90 НЕ готов к отопительному сезону!!! Хоть бы подумали прежде чем врать. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (16)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте