Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 28 июня 2024
08:40

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпропетровська облрада видала 12 дозволів на видобуток корисних копалин

Чергова сесія Дніпропетровської обласної ради, яка відбулася 16 вересня 2005 року, ухвалила 12 рішень про видачу спеціальних дозволів на розробку підземних родовищ і видобуток корисних копалин.

За рішеннями сесії, тільки один із 12-ти дозволів на розробку родовищ отримало державне підприємство: виробниче об’єднання «Південний машинобудівний завод» — на користування підземними питними водами на території Павлоградського району.

Інші 11 ліцензій на видобуток корисних копалин видані комерційним структурам, причому три дозволи — на розробку гранітів: Приватному виробничому підприємству «Дніпропетровський каменеобробний завод» — на Кудашівському родовищі біля села Скелюватка Дніпропетровського району, ТОВ «Токівський граніт» — на ділянці «Водоспад» Токівського родовища в Апостолівському районі, ТОВ «Вектор» — на Надеждівському родовищі на території Кислянської сільської ради Синельниківського району.

Крім того, спеціальний дозвіл на видобуток газоконденсату Пролетарського родовища у Магдалинівському районі одержало ТОВ «Дніпрогазресурс», спеціальний дозвіл на видобуток цирконію одразу на двох ділянках Крутої балки на території Верхньодніпровського і Криничанського районів — ТОВ «Кольорові метали», спеціальний дозвіл на видобуток суглинків Синельниківського та Томаківського району — ВАТ «Синельниківська теплоізоляція», спеціальний дозвіл на видобуток каолінів у Павлоградському районі — Приватне підприємство «СД», спеціальний дозвіл на видобуток вапняків Мар’янського родовища в Апостолівському районі — ВАТ «Кривий Ріг Цемент», спеціальний дозвіл на видобуток кварцитів на родовищі «Біла скеля» у Васильківському районі — ТОВ «Біла скеля».

В одному з рішень про виділення ліцензії, внесеному до порядку денного сесії, не було вказано, на який вид корисних копалин вона видана і в якій місцевості розташоване родовище, зазначено тільки одержувача дозволу — ТОВ «Компанія Сіті».

Коментуючи рішення облради в інтерв’ю журналістам, зокрема щодо виділення дозволів на гранітні розробки в урочищі «Водоспад» (Апостолівський район), голова Дніпропетровської обласної ради Микола Швець висловив впевненість в їхній законності, пояснивши, що проекти цих рішень «готували фахівці», а також пообіцяв детально ознайомити пресу з матеріалами щодо цих питань уже найближчого тижня — «у вівторок-середу».
Gorod.dp.ua на Facebook.


лазаренко  (18.09.05 16:01): я точно этого не допустил бы ,а коля Швец все продает,но платить за все придется Ответить | С цитатой
Аноним  (17.09.05 19:55): Коментуючи рішення облради в інтерв’ю журналістам, зокрема щодо виділення дозволів на гранітні розробки в урочищі «Водоспад» (Апостолівський район), голова Дніпропетровської обласної ради Микола Швець висловив впевненість в їхній законності, пояснивши, що проекти цих рішень «готували фахівці», а також пообіцяв детально ознайомити пресу з матеріалами щодо цих питань уже найближчого тижня — «у вівторок-середу».

Да какие там наф*г «готували фахівці»- дали "на лапу" тем "специалистам" или наехали. Хто был на водопаде на Каменке - меня поймёт. Одно из красивейших мест в нашей области, памятник природы и его постепенно "сьедает" всё более разрастающийся гранитный карьер, который уже сильно портит вид.
А смотреть там пока ещё есть на что... Место небольшое, но по красоте (а это у нас в области) может даже не уступает Крыму
И опять официально дали разрешение на уничтожение природы нашей области. Сьездили бы туда, а потом бы "висловивлювали впевненість в їхній законності"..
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (16)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте