Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 28 червня 2024
09:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Керівництво «Облводоканалу» треба змінювати, — висновок робочої групи облради

Спеціальна робоча група депутатів Дніпропетровської обласної ради, яка займалась вивченням ситуації на обласному комунальному підприємстві «Облводоканал», дійшла висновку про необхідність зміни керівництва підприємства. Про це голова робочої групи, депутат облради Валерій Пасічник оголосив на пленарному засіданні чергової 28-ої сесії обласної ради 4-го скликання 16 вересня 2005 року.

За інформацією Валерія Пасічника, керівництво «Облводоканалу» довело підприємство до «кризи фінансово-економічного характеру».

На підтвердження висновку робочої групи депутат навів кілька фактів, зокрема невиконання підприємством планових показників і податковий борг. Також, за його словами,15 квітня 2005 року Дніпропетровська обласна прокуратура порушила кримінальну справу за фактом службової недбалості керівництва водоканалу. «Півтора року підприємство працює за статутом, який не відповідає вимогам чинного законодавства. <…> Тобто вся діяльність більше року була незаконною».

Робоча група виявила в роботі підприємства ще кілька недоліків, таких як «перекручення звітності перед органами управління, наявність сумнівних угод з приватними структурами, які нанесли значні збитки підприємству».

Валерій Пасічник послався також на дані моніторингу фінансово-господарської діяльності «Облводоканалу», проведеного Головним фінансовим управлінням Дніпропетровської облдержадміністрації, яке, за його словами, дало негативну оцінку роботі підприємства.

Також голова робочої групи зазначив, що аналіз кадрової політики на підприємстві показав, що протягом 5-ти останніх років керівництво «Облводоканалу» змінювалось щороку, причому «при призначенні керівників ставки робились на одних і тих же людей», які, за висновком робочої групи, не впорались зі своїми обов’язками.

Усе це, на думку Валерія Пасічника, може дати підстави обласній раді не продовжувати контракти про роботу з керівниками підприємства.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (16)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (12)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті