Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 24 червня 2024
15:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Інфраструктура села повинна розвиватися

Про це говорив голова облдержадміністрації Юрій Єхануров на зустрічі із мешканцями села В`язівок Павлоградського району під час відкриття нового мостового переходу через р.Самару, на урочистостях з нагоди початку роботи газопроводу в с.Новоіванівка Юр`ївського району та при відвіданні Роздорської міської лікарні Синельниківського району.

Треба, щоб у селі почала працювати житлова програма, щоб люди могли отримати кредити на придбання або купівлю житла під невеликі проценти. Лікарі, вчителі та інші фахівці підуть працювати на село, коли вони зможуть отримувати належну зарплату, коли тут буде для них сучасне житло із газом, доступом до інтернету, не тільки холодною, але й гарячою водою. Село потребує великої уваги, і всі проблеми треба вирішувати негайно - це тверда позиція Юрія Єханурова.

Мости через Самару біля с.В`язівок на автодорозі Павлоград - Надеждівка - Голубівка почали будувати в жовтні 2000 р., тому що існуючі три мости в період весняних паводків підтоплювалися. Тепер заново побудовано два мости протяжністю 67 і 87 м та підходи до них завдовжки 1,5 км. Створено безпечні умови руху автотранспорту. Загальна вартість об`єкта складає 11 млн. 578 тис.грн., роботи виконано за рахунок коштів обласного бюджету. Мости будував мостозагін № 12 ВАТ "Мостобуд", а підходи до них - ДП "Дніпровський облавтодор".

Газопровід завдовжки 11,9 км від с.Жемчужне до с.Новоіванівка будували із 1992 до 1996 р. Але через технічні недоліки його не прийняли в експлуатацію. Лише в цьому році технічні порушення усунули спеціалісти ВК "Харківенергоремонт". Газопровід прийняла державна комісія. Тепер стане можливою подальша газифікація самої Новоіванівки, а також сіл Новотимофіївки, П`ятихаток, Сокольського, Новочорноглазівського, Ульянівки і Федорівки.

Третім об`єктом, з яким ознайомився губернатор у ході робочої поїздки 26 липня, була лікарня у селищі міського типу Роздори Синельниківського району. Заклад, збудований у 1995 р., розрахований на 50 стаціонарних ліжок. Але зараз тут лікуються 25 хворих. "Робота" ліжка за 2004 р. становила 289 днів (норматив - 340 днів), що явно недостатньо. Управління охорони здоров`я облдержадміністрації, у зв`язку із неефективним використанням ліжкового фонду та обмеженими фінансовими ресурсами району, пропонує перепрофілювати цю лікарню в міжрайонну лікарню типу "хоспіс" для перебування тут невиліковних хворих.

Юрій Єхануров провів у лікарні нараду, в якій взяли участь керівники району, селища і цього медичного закладу. Вирішили, що на базі цієї лікарні зроблять не тільки хоспіс, але й міжрайонний реабілітаційний центр ветеранів війни, потерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи, війни в Афганістані та лікарню сестринського нагляду для людей похилого віку.

Ці заходи, вважає губернатор, допоможуть вирішити деякі проблеми охорони здоров`я у даному регіоні Дніпропетровщини.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (11)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (9)

•  У Дніпрі оновлюють аварійний трамвайний переїзд на розі просп. Лесі Українки та вул. Степана Бандери (6)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (6)

•  У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори (5)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (5)

•  У Дніпрі з'явився ще один диво-двір (4)

•  Виправляють помилки радянських будівельників. У Дніпрі комунальники комплексно вирішують проблему відтоку дощової води та облаштовують колектори (4)

•  Відпочинок та гармонія з природою: сквер Прибережний у Дніпрі наче магнітом притягує тисячі людей (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті