Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У котельнях Дніпра продовжують підключати генератори

У котельнях Дніпра продовжують підключати генератори

У Дніпрі продовжують модернізувати котельні.

У Дніпрі постійно триває модернізація міських котелень. Як приклад, в одній з них перед початком опалювального сезону була зроблена теплоізоляція, а також замінено близько 1 км трубопроводу опалення. А для безперебійної роботи у разі довготривалого відключення світла встановлено дизельний генератор.

«Протягом останніх 2-х міжопалювальних періодів у цій котельні повністю відремонтовано котли. Також було встановлено нові металопластикові вікна, які зберігають тепло і мінімізують тепловтрати», – зазначив старший майстер теплової дільниці КП «Теплоенерго» Роман Ягмуров.

Аби перевірити роботу котельні, сюди завітав директор КП «Теплоенерго» Андрій Клименко. Він оглянув стан обладнання та поспілкувався з робітниками.

«Ця котельня є гідним прикладом комплексного підходу. Капітально відремонтовано котельне обладнання, встановлено енергоощадні вікна. А для безперебійного подання тепла нещодавно встановили й генератор. Але для підключення дизельних електростанцій нам доводиться підлаштовуватись під погодні умови, бо для цього необхідно зупиняти котельню. Наші фахівці працюють в цьому напрямі», – резюмував Андрій Клименко.

На нових вікнах, які були встановлені у котельні, вже зафіксовані факти вандалізму – їх розмалювали балончиком. Тож черговий нагадав про важливість берегти комунальну власність. Розписи на вікнах вже усунули.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Не пора  (14.01.24 14:32): Вернуть в коммунальную собственность котельню по ул. Паторжинского ??? Відповісти | З цитатою
Вот  (12.01.24 09:42): Директор проверил свою же котельную!?!Вот эта новость... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті