Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 02 мая 2024
18:10

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На Днепропетровщине изготавливают вагоны для Евросоюза

На Днепропетровщине изготавливают вагоны для Евросоюза

В кооперации с партнерами из Австрии завод «Днепрвагонмаш» изготовил и отправил в Европу первую партию многофункциональных железнодорожных мультибоксов.

Это предприятие уже 97 лет успешно работает в городе Каменское и специализируется на изготовлении железнодорожной техники и вагонов.

Недавно Каменский вагоностроительный завод «Днепрвагонмаш» стал участником международного инновационного проекта TransANT. Этот проект и поддержка партнеров из Австрии уже позволили каменчанам изготовить первую партию железнодорожных мультибоксов для Европы.

В перспективе «Днепрвагонмаш» планирует освоить выпуск самой разнообразной продукции для Евросоюза.

Подробней об этом на предприятии ПрАТ «Днепрвагонмаш» сообщили:

«Раді повідомити про перші практичні досягнення співпраці із нашими австрійськими партнерами у рамках інноваційного проєкту «TransANT». Із відчутним творчим піднесенням серед усього колективу, що був залучений у цей складний і багатостадійний процес, ПрАТ «Дніпровагонмаш» відвантажив перші MultiBOX, призначені для експлуатації на залізних дорогах Євросоюзу.

Наразі MultiBOX проходять необхідні випробування на відповідність застосовним європейським нормам, а «Дніпровагонмаш» вже працює над виконанням наступних замовлень не лише на модульні конструкції, а й на вагони, готується відкривати для себе нові можливості європейського ринку.

Подальший розвиток цього проєкту, вдосконалення виробничого процесу, розширення досвіду роботи не лише у рамках українського, але й європейського нормативного поля для підприємства є можливістю забезпечити роботою не лише свій колектив, але й багато партнерських компаній – постачальників сировини та матеріалів, зробити свій внесок у розвиток економіки, зміцнити зв’язки і експортний потенціал реалізації готової продукції.

Окрім того, відправлення нової для ПрАТ «Дніпровагонмаш» продукції також збіглося із робочим візитом на підприємство представників державного апарату, а саме — заступника голови Комітету ВРУ з питань економічного розвитку - Дмитра Кисилевського, народного депутата України – Ганни Лічман і депутата обласної ради – Сергія Кононенка. Наше підприємство завжди раде бачити та приймати гостей і вдячне за інтерес до нашої невпинної і наполегливої праці.

Віримо та сподіваємося, що підтримка і допомога з боку держави як вітчизняного, так і експортного машинобудування буде зміцнюватись, і ми й надалі разом будемо шукати і розбудовувати шляхи розвитку промисловості нашої країни».

Фото ПрАТ «Днепрвагонмаш»






Gorod.dp.ua на Facebook.


Кушнир Толик Николаевич  (28.10.23 09:03): В Днепре врз работал в три смены,а теперь завод почти уничтожили, очень жаль. Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
Знающий  (28.10.23 08:41): А в Днепре ВРЗ специально угробили Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте