Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині виготовляють вагони для Євросоюзу

На Дніпропетровщині виготовляють вагони для Євросоюзу

У кооперації з партнерами з Австрії завод «Дніпровагонмаш» виготовив та відправив до Європи першу партію багатофункціональних залізничних мультибоксів.

Це підприємство вже 97 років успішно працює у місті Кам'янське та спеціалізується на виготовленні залізничної техніки та вагонів.

Нещодавно Кам'янський вагонобудівний завод "Дніпровагонмаш" став учасником міжнародного інноваційного проекту TransANT. Цей проект та підтримка партнерів із Австрії вже дозволили кам'янчанам виготовити першу партію залізничних мультибоксів для Європи.

У перспективі "Дніпровагонмаш" планує освоїти випуск найрізноманітнішої продукції для Євросоюзу.

Докладніше про це на підприємстві ПрАТ «Дніпровагонмаш» повідомили:

«Раді повідомити про перші практичні досягнення співпраці із нашими австрійськими партнерами у рамках інноваційного проєкту «TransANT». Із відчутним творчим піднесенням серед усього колективу, що був залучений у цей складний і багатостадійний процес, ПрАТ «Дніпровагонмаш» відвантажив перші MultiBOX, призначені для експлуатації на залізних дорогах Євросоюзу.

Наразі MultiBOX проходять необхідні випробування на відповідність застосовним європейським нормам, а «Дніпровагонмаш» вже працює над виконанням наступних замовлень не лише на модульні конструкції, а й на вагони, готується відкривати для себе нові можливості європейського ринку.

Подальший розвиток цього проєкту, вдосконалення виробничого процесу, розширення досвіду роботи не лише у рамках українського, але й європейського нормативного поля для підприємства є можливістю забезпечити роботою не лише свій колектив, але й багато партнерських компаній – постачальників сировини та матеріалів, зробити свій внесок у розвиток економіки, зміцнити зв’язки і експортний потенціал реалізації готової продукції.

Окрім того, відправлення нової для ПрАТ «Дніпровагонмаш» продукції також збіглося із робочим візитом на підприємство представників державного апарату, а саме — заступника голови Комітету ВРУ з питань економічного розвитку - Дмитра Кисилевського, народного депутата України – Ганни Лічман і депутата обласної ради – Сергія Кононенка. Наше підприємство завжди раде бачити та приймати гостей і вдячне за інтерес до нашої невпинної і наполегливої праці.

Віримо та сподіваємося, що підтримка і допомога з боку держави як вітчизняного, так і експортного машинобудування буде зміцнюватись, і ми й надалі разом будемо шукати і розбудовувати шляхи розвитку промисловості нашої країни».

Фото ПрАТ «Дніпровагонмаш»






Gorod.dp.ua на Facebook.


Кушнир Толик Николаевич  (28.10.23 09:03): В Днепре врз работал в три смены,а теперь завод почти уничтожили, очень жаль. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Знающий  (28.10.23 08:41): А в Днепре ВРЗ специально угробили Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті