Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі продовжуються ремонти внутрішньоквартальних дорог

|«« «« »» »»|

Черговий по місту перевірив хід виконання аварійного ремонту внутрішньоквартальної дороги за адресою: вул. Донецьке шосе, 3.

Зараз там проводять підготовчі роботи, знімають старе покриття. Далі ремонтуватимуть двір поруч (вул. Донецьке шосе, 1). Роботи проводять у комплексі, як і наполягає міський голова Борис Філатов.

«На цій локації нині замінюють бордюри. Знімають старий асфальт, на місце якого укладатимуть асфальтобетон. Роботи виконують за графіком. З початку цього року внутрішньоквартальні дороги зробили вже у 25 дворах. У цілому за останні 5 років до війни відремонтували більше ніж 600 дворів. Роботи тривають», – зазначив заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР Олексій Самілик.

Вул. Донецьке шосе, 1 та 3 мають спільні заїзди, тому ремонт проводять у комплексі.

«Окрім асфальтування дороги, заміни бордюрів, ремонту підходів до під’їздів, за можливості зробимо і паркувальні кишені. Загальна площа ремонту – понад 3 тис. квадратних метрів. Тут роботи плануємо закінчити за три тижні. Паралельно у місті працюють 10 дорожніх бригад, які ремонтують як магістральні дороги, так і внутрішньоквартальні», – додав Дмитро Коробов, начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури міськради.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Йцукен  (27.09.23 10:13): А самилык чего такой довольный, обвинения сняли или вместо лысенко теперь? Відповісти | З цитатою
город  (27.09.23 09:55): Такими инспекциями чиновники оправдывают свое существование и необходимость быть в штате?
Зачем они? Раньше ведь не было подобных инспекций. А сейчас, очередное мурло приехало в какой то двор, посниматься на фоне ремонта? Пусть они тогда лучше займутся инспекцией дорог, которые крайне нуждаются в ремонте, но когда этот ремонт будет никому не известно. Вот тогда будет логично: приехал посмотрел на состояние дороги, сделал фото себя любимого на их фоне и таким образом запечатлел себя в истории. Будет за что с него спросить.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті