Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 29 червня 2024
04:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ДТП стало більше: ситуація на дорогах Дніпра та безпека дітей

ДТП стало більше: ситуація на дорогах Дніпра та безпека дітей

Кількість аварій на дорогах Дніпропетровської області зростає у порівнянні з минулим роком. Серед основних причин – перевищення швидкості руху. З початку року в дорожньо-транспортних пригодах загинули 187 осіб, з них – 5 дітей.

Про це Відкритому розповіли пресофіцерка управління патрульної поліції в Дніпропетровській області Людмила Копиленко та начальниця відділу зв’язків із громадськістю Наталя Очеретяна.


“На понад 30% зросла кількість аварій з потерпілими. З початку року загинуло 187 осіб, що на 15,4% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Основними причинами ДТП з постраждалими є перевищення безпечної швидкості руху. Таких автопригод 673, це 49,2% від усіх інших аварій. Порушення правил маневрування – 274, проїзду пішохідних переходів – 97, перехресть – 118, перехід у невстановленому місці – 45. У дорожньо-транспортних пригодах, що сталися через перевищення швидкості, загинули 115 осіб і понад 780 були травмовані. 401 аварія з постраждалими сталася за участі пішоходів, що становить 29,3% від загальної кількості ДТП з постраждалими, в яких загинула 71 особа та 356 травмовані”, – зазначає Людмила Копиленко.

З початку року патрульні притягнули до відповідальності за порушення понад 7600 водіїв у Дніпрі. Штрафи за поточний рік отримали й 3754 пішоходів. Їх виписано за непокору сигналам регулювання дорожнього руху, перехід проїзної частини у невстановлених місцях або безпосередньо перед транспортними засобами, що наближаються. Та за невиконання інших правил дорожнього руху.


“Постраждалих у ДТП дітей стало вдвічі більше. За поточний рік сталося 264 дорожньо-транспортні пригоди за участі дитини. З них у 208 аваріях діти постраждали, в минулому році таких було 120. Травмовано у ДТП протягом року 233 дітей. Загинули 5 дітей, минулоріч за цей період було двоє. За статистикою, найчастіше діти отримують травми саме на пішоходних переходах або в його межах. Здається, що водії просто забули, що на дорогах є діти, і треба бути більш пильними, реагувати на всі знаки та дотримуватись правил дорожнього руху”, – розповідає Наталя Очеретяна.

Більше дивіться у відео:

Gorod.dp.ua на Facebook.


МК  (26.09.23 10:55): Так а де кнтроль за виконанням правил з боку поліції? Чи вони самі не виконують та іншим не дають ПДД? Відповісти | З цитатою
727  (23.09.23 10:45): В этом городе самые...как бы так помягче?самые отбитые водители.др.др.не уважаете.др.др.не помогаете.человек человнку-волк. Відповісти | З цитатою
хм...  (22.09.23 18:34): так если "Здається, що водії просто забули, що на дорогах є діти, і тpe6а бути більш пильними, реагувати на всі знаки та дотримуватись правил дорожнього руху", то, быть может, стоит выйти на дороги и проводить превентивные меры по предотвращению ДТП? Напоминать водителям о необходимости соблюдения правил... штрафовать особо злостных нарушителей. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті