Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
04:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Викладачка з Кривого Рогу встановила рекорд України за кількістю пройдених онлайн-курсів

Викладачка з Кривого Рогу встановила рекорд України за кількістю пройдених онлайн-курсів

Викладачка одного з криворізьких вишів Аліна Кузьміч встановила національний рекорд – пройшла 304 різнопрофільних онлайн-курси, що допомогли їй підвищити професійний рівень та збагатити знання в цілому.

Про рекордсменку розповіла Рудана.

«Це 304 онлайн-курси, пройдені за 3 роки, всі вони підтверджені сертифікатами. У Національний реєстр рекордів України я подала дані у квітні цього року, їх довго перевіряли, і ось постановили, що я дійсно претендую на рекорд України щодо онлайн-курсів в номінації «Наука та технології», - розповідає Аліна Кузьміч, викладачка Державного університету економіки і технологій, в.о. директорки юридичного інституту.

За словами рекордсменки, для викладачів важливо постійно вчитися. Тож під час карантину вирішила, що буде корисно проводити час:

«До цього я вже проходила онлайн-курси, але тоді почала робити це масштабно. Я поглиблюю свої знання, щоб потім студентам надавати найбільш повну, нову, актуальну інформацію».
Аліна обирала курси зі своєї спеціальності: публічного управління та адміністрування, також вивчала засади державної служби, регіональної розбудови, місцевого самоврядування, волонтерства, громадської активності, педагогічної майстерності, SMM. Каже, що вирішила подати дані для рекорду, аби прославити Кривий Ріг.

Лана Вєтрова, керівниця Національного реєстру рекордів України, говорить:

«Зараз люди мають дуже багато клопоту, думають про те, як жити, як вижити. І коли ми дізналися, що є дівчина, яка у цей складний час завершила 304 онлайн курси, ми зрозуміли, що немає межі для можливості вчитися. Приємно, що сучасна викладачка показує власним прикладом студентам: отримати диплом – це ще не все, насправді вчитися дійсно треба все життя».

Валентин Орлов, проректор з науково-педагогічної роботи Державного університету економіки і технологій, зізнається, що не здвивований досягненням викладачки, бо вона дудуже організована і працює 24/7.

«Наша студентка в минулому, викладачка і аспірантка, один із драйверів комунікації зі студентами, - характеризує рекордсменку Валентин Орлов. - І ми сьогодні маємо унікальне явище, коли наша молода колежанка встановила рекорд України. В її наполегливості я не сумнівався. Аліна – унікальний носій знань і вміє їх транспортувати з самоосвіти в навчальний процес», - сказав Валентин Орлов.
Вітаємо Аліну Кузьміч і увесь Кривий Ріг зі встановленням національного рекорду! Пишаємося талановитою містянкою та бажаємо нових здобутків!




Gorod.dp.ua на Facebook.


гость  (25.07.23 12:31): На обоях может теперь экономить. Этими сертификатами всю квартиру завесить можно. Відповісти | З цитатою
Марина  (24.07.23 16:38): Заходят как то в бар рекламщик, менеджер,журналист и политолог,а бармен говорит :" Ну что. Андрюха, четыре диплома,а работы все нет?" Відповісти | З цитатою
Судья Дред  (24.07.23 15:48): Ээээээ... Аааааааа...
А преподавала она когда???
8 - 9 курсов в месяц... а за чей счет банкет?
Відповісти | З цитатою
Профессор Лебединский  (24.07.23 15:40): На гитаре побренчал, институтов накончал, а сейчас сосет огромнейшую лапу. Відповісти | З цитатою
кот  (24.07.23 14:28): когда мне делать нечего, я тоже занятие нахожу Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті