Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
21:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Що зміниться у Палаці дітей та юнацтва через будівництво поруч

Що зміниться у Палаці дітей та юнацтва через будівництво поруч
Побажання адміністрації Міського палацу дітей та юнацтва, батьків вихованців враховані при проведенні будівництва поруч Що зміниться у Палаці дітей та юнацтва через будівництво поруч Працівники комунального закладу позашкільної освіти «Міський палац дітей та юнацтва», батьки вихованців закладу зустрілися з архітекторами, представниками забудовника, які представили план благоустрою території у зв’язку з будівництвом лікарні поруч.
«Серед іншого батьків цікавило питання безпеки, зокрема й щодо прибирання недобудови поруч, а також організація доступу вихованців до палацу під час будівництва лікарні. Доведеться тимчасово змінити проїзд до закладу, благоустрій. Перевага будівлі палацу у тому, що маємо декілька входів/виходів. Головне, що наш заклад залишається працювати, а відтак — діти продовжуватимуть його відвідувати. Попередньо вже була низка зустрічей з архітекторами проєкту, під час яких відстоювали доступність до нашого закладу позашкільної освіти. Це для нас було ключовим. Урешті, побажання наші врахували. І ми це побачили при візуалізації проєкту», — розповіла директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання міської ради Дар’я Біла.
Водночас, директорка Міського палацу дітей та юнацтва Альона Шульга зазначила:
«Нас ознайомили з планом забудови. Також проговорили, як буде організовано пересування територією нашого закладу під час та після закінчення будівництва. Зелені насадження, а саме блакитні ялинки, які є окрасою палацу, будуть обов’язково збережені. Збережено також буде і заїзд на територію, пожежні гідранти. Головне, уся нинішня територія залишається за Палацом дітей та юнацтва».
У дніпрянки Інни Скрибунової Палац дітей та юнацтва відвідують її діти. Вона зазначила:
«Звісно, батьки турбуються, аби було безпечно на території закладу під час будівництва. Нам усе розповіли, детально пояснили, як все проходитиме. Тому ми спокійні».







Gorod.dp.ua на Facebook.


Погонщик красного КТМ_а  (11.04.23 11:02): Стоп... Какая ещё больница?? Там же баскетбольная арена!
Да и позакрытых больниц как бы валом, если чё.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті