Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
19:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Символ корупції: на Дніпропетровщині закрили напівлегальну тютюнову фабрику

Символ корупції: на Дніпропетровщині закрили напівлегальну тютюнову фабрику

Напівлегальна тютюнова фабрика «United Tobacco», яка була розташована у місті Жовті Води Дніпропетровської області, припинила своє існування.

За словами голови комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетьманцева, лише за час війни компанія не доплатила до державного бюджету понад 5 млрд гривень акцизного податку.

«З 2015 року фабрика стала символом української корупції, насичуючи ринок безакцизним тютюном під мовчазну згоду всіх правоохоронців», - розповів Гетьманцев.

Наразі сім надсучасних ліній з виробництва сигарет демонтовано, ще дві будуть вилучені найближчим часом.

«Обшук СБУ на фабриці тривав понад 2 місяці, протягом яких шахраї намагалися затягнути дії слідчих та владнати усі питання, використовуючи свої звичні інструменти», – повідомив нардеп.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Михаил  (14.11.22 12:20): И какое может быть равенство если фермеров решивших засеять табаком поля принудительно обязали платить до посева 500тыс.грн до посева за гектар Відповісти | З цитатою
МИХАИЛ  (14.11.22 12:17): Все табачные фабрики навещало сбу и стали потом работать на гетьманцева-а желтые воды (МБ) и он явно не идёт на договор Відповісти | З цитатою
Патриот  (13.11.22 22:15): Отрапортовать Гетьманцев забыл,что лишили заработной платы около 500 человек,разгромили вполне успешное предприятие,вместо того чтобы заставить платить налоги по белому,отсюда вопрос,кому это выгодно? Кто теперь в плюсе? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті