Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 01 июля 2024
00:30

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 2 ноября

Криминальная сводка на 2 ноября
1. 30 жовтня п.р. о 14.30 в с. Дніпровське біля одного з будинків по вулиці Центральній з саднами голови виявлено труп 62-річного чоловіка. Згідно акту судово-медичної експертизи смерть останнього настала від закритої черепно-мозкової травми, крововиливу під оболонку та в речовину головного мозку, чисельних переломів ребер та тупої травми грудної клітини. Слідчим відділом Солонянського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України («Тяжкі тілесні ушкодження, що викликали смерть»). Співробітниками сектору карного розшуку затриманий 16-річний місцевий мешканець, який 29 жовтня п. р. близько 14.00 години застав постраждалого на території свого домоволодіння під час крадіжки взуття та побив його руками, спричинивши смертельні травми.

2. 28 жовтня п. р. о 16.00 до співробітників Центрально-Міського райвідділу міліції м. Кривого Рогу звернувся 41-річний чоловік та повідомив, що 28 жовтня близько 15.00 біля його будинку невідомий, під погрозою застосування фізичного насильства, заволодів двома браслетами, 4-ма обручками та сережками з жовтого металу у його 18-річної доньки. Співробітниками сектору карного розшуку затриманий раніше засуджений 32-річний чоловік. Було встановлено, що після скоєння пограбування зловмисник погрожуючи постраждалій предметом, схожим на пістолет, проник до її будинку, де заволодів ноутбуком, DVD-програвачем та грошима. Загальний збиток 23305 грн. 31 жовтня п. р. слідчим відділом Центрально-Міського РВ міліції порушена кримінальна справа за ст. 187 ч. 3 Кримінального кодексу України («Розбій»). Наразі зловмисник заарештований.

3. 31 жовтня п. р. о 07.00 до співробітників Саксаганського райвідділу міліції м. Кривого Рогу звернулася 20-річна місцева мешканка та повідомила, що 30 жовтня п. р. близько 22.00 біля одного з будинків по вулиці Чкалова невідомий, під погрозою ножа, заволодів її сумочкою з мобільним телефоном, фотоапаратом, косметичкою та грошима. Збиток 2560 грн. Співробітниками сектору дільничних інспекторів міліції Саксаганського РВ міліції затриманий раніше засуджений 27-річний чоловік. Слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 187 ч. 1 Кримінального кодексу України («Розбій»).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (39)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (14)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте