Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 20 апреля 2024
17:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Асоціація амбулаторної медицини передала гумдопомогу лікарням Дніпропетровщини

Асоціація амбулаторної медицини передала гумдопомогу лікарням Дніпропетровщини

Члени Української Асоціації Лікарів Амбулаторної Медицини передали гуманітарну допомогу багатьом лікарням Дніпра, а саме – обласній дитячій лікарні, Центру матері і дитини ім. Руднєва, лікарні швидкої допомоги та клінічній лікарні №16.

Голова ААМ Артем Сводковський розповів, що до складу вантажу увійшли різноманітні товари медичного призначення, що нещодавно надійшли з Польщі. Це й перев’язочні матеріали, гіпсові пов’язки, спеціальні серветки, бандажі для дорослих та дітей, марлі та багато іншого.

«Своєю активною громадською, організаційною та культурно-освітньою діяльністю у мирний час ми змогли створити навколо себе величезний осередок медиків. Оскільки ми – найбільша лікарська організація України до нас часто звертаються закордонні організації з проханням виступити посередником в передачі гуманітарної допомоги тим, хто цього потребує. Ми з радістю приймаємо всі пропозиції. Також важливо зазначити, що ми намагаємось залучати допомогу, що буде корисна не лише військовим та цивільним, а й лікарям та медичним закладам. Сподіваємось на краще та докладаємо максимум зусиль для нашої спільної перемоги», - сказав Артем Сводковський.
Завідувач консультативного відділення Міської клінічної лікарні №16 Василь Слюсар, який брав участь у передачі гуманітарної допомоги, розказав, що наразі медзаклад активно приймає не лише містян та вимушених переселенців, а й українських військових.

«В основному, ми працюємо з мінно-вибуховими травмами, ураженнями грудної клітки, кінцівок, а також політравмами, тому ця допомога була дуже доречною. Дякуємо!», - сказав Василь Слюсар.
«Ця партія буде спрямована на допомогу пацієнтам, які проходять лікування в нашій лікарні. Це дітки з Дніпропетровської області та «гарячих» точок. Найбільшим попитом зараз у нашому медзакладі користуються витратні матеріали, необхідні для VAC-терапії та лікування ран різних походжень. Саме тому ця гуманітарна допомога є дуже доречною», - сказав завідувач відділення травматології та ортопедії Дніпровської обласної дитячої лікарні Віктор Рокутов.
Зазначимо, що передача гуманітарної допомоги стала можливою завдяки плідній сумісній праці Української Асоціації Лікарів Амбулаторної Медицини та юридичної фірми «Абсолют».





А. Сводковський та представники Дніпровської обласної дитячої лікарні.
А. Сводковський та представники Дніпровської обласної дитячої лікарні.
А. Сводковський.
А. Сводковський.
В. Слюсар.
В. Слюсар.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)

•  На Блакитному озері будують паркан: власник обіцяє пляж за європейськими нормами (5)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте