Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 16 июня 2024
18:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 12 октября

Криминальная хроника на 12 октября
1. 8 жовтня п. р. о 12.00 в с. Чумаки по вул. Шкільній під час розпиття спиртних нопоїв, в ході раптово виниклої сварки, яка переросла в бійку 33-річний чоловік ногами та руками побив 53-річного приятеля спричинивши тупу травму шиї, перелом під’язичної кістки, больовий шок від чого останній помер. Слідчим відділом Дніпропетровського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України («Тяжкі тілесні ушкодження, що викликали смерть»). Зловмисник затриманий.

2. 9 жовтня п. р. о 00.35 до співробітників Вільногірського міськвідділу міліції звернулися 18-річні місцеві мешканці та повідомили, що 8 жовтня близько 23.00 біля одного з будинків по вул. Миру, двоє невідомих під погрозою предмета схожого на пістолет заволоділи мобільними телефонами заявників. Співробітниками сектору карного розшуку та патрульно-постової служби міліції Вільногірського МВ міліції затримані 45-річний чоловік та його 36-річна дружина. Викрадене та знаряддя злочину – пластмассовий іграшковий пістолет – вилучено. Слідчим відділом Вільногірського МВ міліції порушена кримінальна справа за ст. 187 ч. 2 Кримінального кодексу України («Розбій»).

3. 9 жовтня п. р. о 01.30 до співробітників Вільногірського міськвідділу міліції звернулися 20-ти та 21-річний місцеві мешканці та повідомили, що о 00.40 біля одного з будинків по вул. Леніна, двоє невідомих під погрозою предмета схожого на пістолет заволоділи мобільним телефоном та ланцюжком з білого металу заявників. Співробітниками сектору карного розшуку за скоєння злочину затримані 45-річний чоловік та його 36-річна дружина. Викрадене та знаряддя злочину – пластмассовий іграшковий пістолет – вилучено. Слідчим відділом Вільногірського МВ міліції порушена кримінальна справа за ст. 187 ч. 2 Кримінального кодексу України («Розбій»).

4. 10 жовтня п. р. о 18.30 в ході санкціонованого обшуку в одній з осель по вул. Жемчужна (Тернівський район м. Кривого Рогу) у 28-річного господаря співробітниками сектору боротьби з незаконним оборотом наркотиків Тернівського райвідділу міліції вилучено 7 кг наркотичної речовини «Макова соломка». Вилучене направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного Центру.

5. За скоєння вбивства чоловіка, труп якого з чисельними різано-рубленими ранами голови, шиї та тулубу був виявлений 9 жовтня п. р. в квартирі по вул. Ювілейній м. Дніпродзержинська співробітниками Управління карного розшуку ГУМВС України в області за скоєння злочину затримані місцеві жителі 22-річний та 23-річний зловмисники, які 9 жовтня у стані алкогольного сп’яніння через вікно проникли до квартири постраждалого, де на грунті раніше виниклих неприязних відносин ножем спричинили йому вказані тілесні ушкодження. Знаряддя злочину – кухонний ніж – вилучено. Слідчим відділом Баглійського РВ міліції Дніпродзержинського МУ міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 2 п. 12 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


зато  (13.10.09 13:35): пункты 2 и 3 чем то похожи Ответить | С цитатой
Kat  (13.10.09 10:01): В наезде тоже она виновата? Я думаю она виновата что родились такие имбецилы как ты. Ответить | С цитатой
7lvl  (12.10.09 20:35): А гдеже наезд насмерть на Гагарина-Казакова?

Вона - працюююююэ...
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте