Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
06:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Аніматори та фокусники. У Дніпрі в одному з центрів для переселенців влаштували дитячу програму

Аніматори та фокусники. У Дніпрі в одному з центрів для переселенців влаштували дитячу програму

В одному з центрів для переселенців у Дніпрі влаштували дитячу розважальну програму з аніматорами та фокусниками. За словами волонтерки та організаторки свята Наталії Богіні, таким чином хотіли відволікти дітей від думок про війну.

Подивитись на аніматорів прийшла переселенка Вікторія із своєю чотирирічною донькою Міланою. Жінка розповідає: чотири тижні тому виїхали з Лиману, Донецької області.

"В наше місто просто зайшли танки, били по околицям. В мене є маленька дитина, я дуже за неї переживала, тому довелося виїхати. Ми під сильним враженням від менталітету дніпровських людей. Всі добрі та чуйні. Влаштували свято для дітей. Ми змогли трохи відволіктися від думок про війну", - говорить переселенка.

Свято для дітей влаштувала Наталя Богіня. Жінка каже: до повномасштабної війни займалася виготовленням меблів, до волонтерства ніколи не мала жодного стосунку. Наталія говорить: допомагає переселенцям, бо не може бути осторонь, коли у країні йде війна.

"Діти налякані, вони виїхали з місць, де йдуть активні бойові дії. Сьогодні діти розповідали мені, що бачили ракети та вибухи. Вони дійсно дуже налякані і перебувають у стресі. Мені хотілося розбавити їхні страхи та зробити їм свято. Бо у будь який час, війна, не війна, а діти залишаються дітьми", - розповідає волонтерка.

Центр для переселенців облаштувала місцева жителька Таліна Жалікова. Жінка каже: будівлю не використовували десять років. За її словами, переселенців у центрі годує один з місцевих ресторанів.

Зараз у центрі перебувають переселенці з 12 міст України.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті