Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 16 июня 2024
18:31

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 9 октября

Криминальная сводка на 9 октября
1. 8 жовтня п. р. о 15.05 до співробітників Жовтоводського міськвідділу міліції звернулася 67-річна місцева мешканка та повідомила, що 7 жовтня п. р. близько 19.00 за місцем свого мешкання в квартирі по вул. Кропоткіна 16-річна донька співмешканки сина зі столу ривком заволоділа грошима. Співробітниками сектору карного розшуку Жовтоводського МВ міліції затримана неповнолітня зловмисниця. Наразі проводиться перевірка.

2. 8 жовтня п. р. о 21.30 до співробітників Тернівського райвідділу міліції м. Кривого Рогу звернулася 56-річна місцева мешканка та повідомила, що близько 18.00 за місцем мешкання в квартирі по вул. Міровського 30-річний син заявниці заволодів її музикальним центром. Співробітниками сектору дільничних інспекторів міліції Тернівського РВ зловмисник затриманий. Наразі проводиться перевірка.

3. 8 жовтня п. р. об 11.40 до співробітників Центрально-Міського райвідділу міліції м. Кривого Рогу звернулася 40-річна місцева мешканка та повідомила що 7 жовтня п. р. близько 22.00 біля одного з будинків по вул. Лавроненко невідомий ривком заволодів її сумочкою з грошима та особистим майном. Співробітниками сектору дільничних інспекторів міліції Центрально-Міського РВ затриманий 31-річний раніше засуджений зловмисник. Наразі проводиться перевірка.

4. 8 жовтня п. р. о 18.40 співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Дзержинського райвідділу міліції м. Кривого Рогу в ході санкціонованого обшуку в одному з будинків по вул. Павлоградській у 45-річного господаря було вилучено 5 кг наркотичної речовини «Макова соломка» та 200 мл наркотичної речовини «Опій». Вилучене направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

5. 8 жовтня п. р. о 14.30 біля с. Матрьонівка поблизу м. Кривого Рогу співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Інгулецького райвідділу міліції затриманий 32-річний чоловік, який за 150 грн. збув 22-річному чоловікові 5 мл наркотичної речовини «Опій». Вилучене направлене до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Юлка  (11.10.09 14:28): Юлия, это точно, постоянно сводка за Кривой Рог и область... а в Днепре что твориться??? почему про Днепр не пишут... сайт превратился в черт знает что.. Ответить | С цитатой
4YBAK  (10.10.09 14:07): В Кривом черти чисто по опию выступают:))) Ответить | С цитатой
Вор в законе  (10.10.09 11:34): А вот мне интересно.Правда ли,я слышал,что возле больницы на ул.Космической завелся маньячок,который нападает на мамаш с детьми возле детского корпуса???
почему тогда они об этом не говорят?
Ответить | С цитатой
М  (10.10.09 09:13): Юлия,чего кричите? :)
Это уже традиция.
И сайт УМВД Украины в Днепропетровской области: http://umvd.dp.ua/ НИКОГДА не доступен.
Ответить | С цитатой
Юлия  (09.10.09 21:10): В Днепропетровске не происходит ничего криминального??? Я в шоке ! Каждый день сталкиваемся с преступлениями, а на городском сайте города об этом ни слова! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте