Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 28 октября 2024
13:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепровском Доме искусств откроют Рождественскую выставку

В Днепровском Доме искусств откроют Рождественскую выставку

Ставшую традиционной выставку «Письмо в Рождественскую сказку» в Доме искусств (ул. Философская, 23) откроют сегодня, 5 января в 13.00.

Больше месяца в этом учреждении культуры шла подготовка к этой выставке – одной из самых светлых и радостных, проводимых Домом искусств. Секрет выставки заключается в том, что на ней свои работы представляют дети и подростки, отражая в своих картинах и рисунках самые светлые и радостные мечты.

В итоге для выставки было отобрано около 150-ти работ 124-х юных художников. Вот что о новой выставке рассказала арт-директор Дома искусств Валентина Слобода:

«5 січня, у нашому Будинку мистецтв за гарною традицією відбудеться відкриття виставки дитячого малюнку «Лист у Різдвяну казку».

Виставка виявляє образне бачення святкового настрою улюблених дітлахами новорічних свят. В експозиції близько 150 малюнків 124 юних художників. Учасники віком від 6 до 15 років – вихованці 14 студій і гуртків образотворчого мистецтва закладів культури міста, клубів школярів, образотворчих класів шкіл естетичного виховання.

Красуні-ялинки, прикрашені гірляндами, новорічні розваги, святковий образ рідного міста, світ улюблених тварин та іграшок відтворені у дитячих роботах та створюють святковий настрій не тільки для дітей, а й для дорослих. Вихованці відділів образотворчого мистецтва шкіл мистецтв ім.О.Гончара та ім.Б.Гмирі, студій образотворчого мистецтва Палацу культури машинобудівників, «Суцвіття» та «I.am.Art!» Центру позашкільної роботи №1, «Палітра» палацу дітей та юнацтва Новокодацького району, дитячих музичних шкіл №№ 7, 9, 17, художньої школи № 2, школи Галини Шевцової передали у своїх малюнках задоволення від новорічних ігор і розваг». Дом искусств приглашает на открытие всех желающих – но с соблюдением карантинных правил.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте