Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
07:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Книга днепровских авторов стала победителем всеукраинского конкурса

|«« «« »» »»|

Шикарное издание «Европейский след в становлении украинской промышленности» рассказывает об инвестициях в развитие нашего города и Украины в целом в 19-20-м веках.

Пока эта книга существует только в нескольких экземплярах «сигнальной партии». Но она уже стала победителем Всеукраинского конкурса книжных проектов к 30-летию Независимости Украины и вскоре будет издана тиражом в 1000 экземпляров.

О том, как проходила презентация этой книги в Верховной Раде Украины и о победе в конкурсе, рассказала заведующая отделом Днепропетровского Национального исторического музея, автор целого ряда книг об истории нашего города, Почетный гражданин Днепра Валентина Лазебник, являющаяся автором и этого издания:

«Мрія здійснилася!

За результатами проведеного Міністерством культури та інформаційної політики України мистецького конкурсу " Книжкові проекти до 30-тої річниці Незалежності України" наш проект " Європейський слід у становленні української промисловості. Кінець ХlX - початок ХХ століття" визначено переможцем і надані кошти Українському інституту книги для друку 1 000 примірників книги. На запрошення депутатів ВРУ та Українського Союзу промисловців та підприємців ми презентували книгу у ВРУ за участю наукової та промислової еліти України і представників європейських посольств в Україні.

Про що книга?

На 272 сторінках - історія про інвестування капіталів та менеджменту в українську промисловість з АНГЛІЇ, ФРАНЦІЇ, БЕЛЬГІЇ, НІМЕЧЧИНИ, ШВЕЙЦАРІЇ, ГОЛЛАНДІЇ ТА США. Кожній країні присвячен окремий розділ книги. На кожній стор. кольорові ілюстрації - їх 355!!! Це фото європейських та українських підприємців, імена яких увійшли в енциклопедії світу, цінні папери з їх підписами, що публікуються вперше, документи та інше.

Вони підтверджують історію унікального промислового регіону України - Криворізько - Придніпровсько- Донецького, "слава про який повсюдно була чутна"! Це ілюстрації з музейних фондів, і в першу чергу Національного історичного музею в Дніпрі, де народилася ця книга.

Щиро дякую всім, хто сприяв її виданню - дизайнеру Юрію Малієнко, меценату Дмитрові Пірклу, віце - президенту УСПП Денісу Краснікову, Голові Правління благодійного фонду" Пальма Мерцалова" Костянтину Воробйову, та видавцю Івану Степуріну».

Надеемся, книга будет издана в ближайшее время, и с ней познакомятся днепровские читатели.

Фото – со страницы Валентины Лазебник.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті