Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
10:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ДніпроОДА та Державна податкова служба підписали меморандум про взаємодію

ДніпроОДА та Державна податкова служба підписали меморандум про взаємодію

Поглибити співпрацю та ще ефективніше взаємодіяти. Найперше, для підвищення платоспроможності громад. Про це домовились ДніпроОДА та Головне управління Державної податкової служби в області.

Наміри закріпили меморандумом, розповів перший заступник очільника області Володимир Орлов.

«Підписали меморандум про співпрацю в напрямках, які вкрай важливі для Дніпропетровщини. Серед них, зокрема, реформа децентралізації, ефективне наповнення державного та місцевого бюджетів, – зазначив Володимир Орлов. – Маємо спільну мету – всебічний розвиток регіону. Для цього докладемо максимум зусиль».

Він додав, що сторони формуватимуть спільні робочі групи. А ще залучатимуть фахівців від ДніпроОДА та Держподаткової у якості експертів.

Від податкової меморандум підписала начальниця Головного управління Державної податкової служби у Дніпропетровській області Ганна Чуб. Вона наголосила, що документ дасть новий поштовх аби ще якісніше працювати разом.

«Якісно адмініструємо податки та виступаємо партнером облдержадміністрації. Стовідсотково виконуватимемо зазначені у меморандумі зобов’язання, – сказала Ганна Чуб. – Бачимо, що громади прагнуть взаємодіяти з нами. За такими податкам як нерухомість, земля, транспорт».

Під час зустрічі звітували про цьогорічні показники. У 2021 році – понад 55 млрд грн надходжень до бюджетів різних рівнів.






Gorod.dp.ua на Facebook.


вот это поворот!  (10.12.21 15:46): https://gorod.dp.ua/news/197790
"Люди, которые подверглись ковидному мошенничеству и купили поддельные документы, на сегодня попали в сложную ситуацию. С одной стороны - ВАКЦИНИРОВАННЫЕ ЛИЦА НАХОДЯТСЯ В ЗОНЕ ПОВЫШЕННОГО РИСКА, с другой - они не могут себя защитить, потому что, приобретя поддельный документ, лишили себя права на прививку от COVID-19", - Министр здравоохранения Виктор Ляшко
Відповісти | З цитатою
стесняюсь спросить  (10.12.21 15:42): а почему без масок? Відповісти | З цитатою
Да уж  (10.12.21 15:40): "подписали меморандум о взаимодействии".
Поясняю - не будут наезжать на сотрудников ОГА.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті