Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
05:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Урочисте відкриття, пізнавальні локації та вечірня ватра: скаутська організація «Пласт Дніпро» розпочала новий навчальний рік

Урочисте відкриття, пізнавальні локації та вечірня ватра: скаутська організація «Пласт Дніпро» розпочала новий навчальний рік

5 вересня у Дніпрі відбулося урочисте відкриття нового навчального року у гуртках скаутської організації «Пласт Дніпро».

Для учасників та гостей заходу влаштували святкову презентацію. Під час заходу присутні мали можливість познайомитися зі скаутським рухом у Дніпрі та його напрямами виховання.

«Скаутська організація «Пласт» виховує молодь різних вікових категорій на засадах моралі та духовності. Сьогоднішній презентаційний захід створено з метою познайомити дітей та їхніх батьків із самим «Пластом» так, щоб вони не тільки побачили, а й спробували себе у різних активностях, могли поставити питання та врешті записати дітей у гурток», – розповів начальник відділу молодіжної та гендерної політики департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради Сергій Луденський.
На захід зібралося близько 200 дітей різного віку. Для них облаштували 8 локацій: 4 – для старших і 4 – для молодших. Кожна мала свою тематику: екологічна, історична, спортивна, мовна, книжкова тощо. Після завершення заходу на дітей чекала концертна програма та вечірня ватра.

«"Пласту" 109 років – це найстаріша та найбільша молодіжна організація в Україні. Ми пишаємося, що вона функціонує у Дніпрі, і тепер ми є частиною міського палацу дітей та юнацтва. Нашим головним завданням є виховати громадянина України, який робитиме сильнішим себе і свою державу. Ми це робимо різнопланово, щоб діти на момент закінчення школи вже спробували себе у різних напрямах та могли відповідально ставитися до свого життя», – сказала керівниця гуртка «Пласт Дніпро» КПНЗ «Міський палац дітей та юнацтва» ДМР Рада Лісніченко.
Десятирічний Іван Динега – пластівець із досвідом. Хлопець каже, що навчання у гуртку робить його більш упевненим.

«Я люблю «Пласт» через те, що тут всі говорять українською і тебе оточують добрі та розумні люди. Ми завжди вивчаємо щось нове та таке, щоб нам у житті знадобилось. Також їздимо у табори, де завжди весело та цікаво».
Софія відвідує гурток вже 2 рік поспіль. Каже, що протягом цього часу жодного разу не нудьгувала.

«Перебувати у «Пласті» – значить бути патріотом, багато спілкуватися та навчатися корисних речей. Мені подобається як тут все сформовано, ми просто граємо та водночас дізнаємося багато нового. Це захоплює».





Gorod.dp.ua на Facebook.


Запитання  (06.09.21 14:54): "Десятилетний Иван Динега - пластовец с опытом. Парень говорит, что обучение в кружке делает его более уверенным.
«Я люблю «Пласт» из-за того, что здесь все говорят на украинском и тебя окружают добрые и умные люди."
А остальные, кто говорит на русском, люди второго сорта?
Відповісти | З цитатою
Ржу  (06.09.21 11:26): немогу! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті