Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
09:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині браконьєри виловили понад 50 кг раків і завдали шкоди на 40 тисяч гривень

На Дніпропетровщині браконьєри виловили понад 50 кг раків і завдали шкоди на 40 тисяч гривень

1617 раків виловили браконьєри з Каховського водосховища.

Ввечері 18 серпня під час патрулювання на Каховському водосховищі поблизу селища Новокам'янка екіпаж роти з обслуговування водних об'єктів спільно з рибінспектором помітили рибацький баркас з двома невідомими. Підійшовши ближче інспектори побачили, що в човні лежать ємності зі свіжовиловленими раками.

Оскільки квоти на вилов раків у цій акваторії вичерпані, а також діє заборона на їхній вилов, такі дії громадян мали ознаки кримінального правопорушення згідно ст. 249 (Незаконне заняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) ККУ. На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу Нікопольського відділку поліції.

Загалом, порушники виловили 1617 раків вагою 53,2 кг. Попередньо, за підрахунками рибінспектора, збиток склав понад 41200 гривень.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Юленька-красотуленька  (19.08.21 14:29): интересно как инспекторы считают ущерб денежный.
рак плавает, никого не трогает, ничего не стоит. Он этот рак живет сам по себе в воде, а не магазине! Нет ценника, нет приходной накладной! Все природное!

Но почему тогда инспекторы считают ущерб в деньгах? Ведь рыбаки не украли этих раков из магазина! Они природные! На каком тогда основании с рыбаков будут теперь трясти деньги?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті