Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Неподалік проспекту Гагаріна утворилося стихійне звалище

Неподалік проспекту Гагаріна утворилося стихійне звалище

Смітник посеред міста. У Дніпрі неподалік проспекту Гагаріна утворилося стихійне звалище. Від перехожих та автомобілістів його приховують щити, які вже почали розтягувати на метал. Найбільше обурені мешканці сусідніх будинків. Адже раніше це була зона відпочинку. Чому ніхто не займається впорядкуванням цієї території?

Колись за цими залізними щитами був дитячий майданчик. Потім — невеличкий ринок. А зараз повноцінний смітник та наркокубло. І це зовсім поряд з проспектом Гагаріна!

Важко уявити, однак колись тут була зона відпочинку. Та потім раптом усе це прибрали, дерева вирубали, а на місці майданчику з’явився стихійний ринок. Який так само несподівано і зник три роки тому. Залишивши по собі тільки сміття та обмальовані й напіврозібрані щити, які мали б слугувати шумоізоляцією та захищати двір від пилу з дороги.

Пані Інна зазвичай із донькою обходить це місце десятою дорогою. Особливо ввечері, коли тут збираються так звані “вершки суспільства”.

Мешканці цього двору постійно звертаються до міськради та депутатів, аби ті посприяли впорядкуванню території. Однак реакції — нуль.

У мерії коментувати цю інформацію відмовилися. Однак, з власних джерел нам стало відомо, що дана територія дійсно є предметом судової тяганини. Облаштування тут ринку мерія вважала незаконним, тож його прибрали. Але юридично ділянку відвоювати досі не вдалося.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Помощ  (26.03.21 13:51): А зачем филатову думать об украинцах Днепра. Главное построить ещё одну мечеть в центре. Отмыть денег побольше что там 82млн.дочери ей же этого мало. А вы о какихто мусорках. Он на территории метизного завода идёт ввоз мусора якобы для пеиеборки. Филатов метизный завод тебе мешает это же почти центр Днепра а мусорки это клево. Так на заводе будут работать наши дети и кормить своих детей. А ты превратил днепр в руины такого города мы ещё не видели даже в 60годы. Відповісти | З цитатою
I  (25.03.21 22:56): Там по склонам балок сплошные стихийные свалки. Відповісти | З цитатою
не местный  (25.03.21 16:30): Благоустройством этой территории никто не занимается потому что городские власти забили на город!
По той-же причине цетральные парки города приходят в упадок, разрушается городская инфраструктура. Но зато в строительство метро закапывается милиарды, под землей то проще распилить!
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті