Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Завершився перший Чемпіонат Дніпропетровської області з кайт-флаїнґу 2020

|«« «« »» »»|

У селі Суха Балка успішно завершився перший в історії регіону Чемпіонат Дніпропетровської області з кайт-флаїнґу 2020. З 6 по 16 серпня 57 спортсменів з різних міст і районів області боролися у п’яти вікових і вісьмох змагальних категоріях.

Крім Сухої Балки, обласна першість відбувалася на кількох локаціях у Жовтих Водах, Нікополі, Вільногірську, Кривому Розі та Кам’янському. Ввечері, 16-го серпня, польоти завершилися дивовижним нічним кайт-флаїнґом з використанням ілюмінованих кайтів.

Головним суддею виступив Павло Шмулевич з Херсона, капітан Збірної України з кайт-флаїнґу, президент Української Асоціації Повітряних Зміїв, Чемпіон Світу – 2018. До суддівської колегії першості області також увійшли Альона Компанієць з Херсона, керівниця Асоціації, Чемпіонка Світу – 2018, та Антон Григор'єв зі Львова, співзасновник Асоціації, член Збірної України з кайт-флаїнґу 2018–2020. Організаційну частину обласних змагань забезпечив Леонід Бройтман з Кам’янського, віце-президент Асоціації, Чемпіон Світу – 2018.

Абсолютним чемпіоном Дніпропетровської області з кайт-флаїнґу у категорії «молодь» став Сергій Суліма з Кам’янського. Ще близько 10 осіб отримали чемпіонські звання та стали призерами у різних номінаціях. Вони продовжать боротьбу у фіналі республіканських змагань.

Чемпіонат області був поєднаний з окремими днями Чемпіонату України, на який завітали збірні і чемпіони Київської, Вінницької, Черкаської, Кіровоградської та Харківської областей. Національна першість продовжується як на Дніпропетровщині – у Дніпрі, Верхньодніпровську та Кам’янському, – так і на Миколаївщині. Фінал пройде в Херсоні, а головним суддею виступить майстер спорту Валерій Шаповалов з Кам’янського.

Відкритий Кубок Чемпіонів з кайт-флаїнґу 2020 пройде вже у вересні–жовтні за участі абсолютних чемпіонів України та закордонних кайт-флаєрів. Дати і місця проведення будуть повідомлені додатково.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ну и гну  (18.08.20 11:25): Спортсмены?!? Да ну на !..
Пожиратели бургеров на время тоже спортсмены?
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті