Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 29 июня 2024
03:56

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Військовослужбовці відчуватимуть постійну опіку обласної влади

П'ятого січня голова обласної ради Микола Швець відвідав будівництво другої черги загальноосвітньої школи в селищі Черкаське Новомосковського району.

Кілька років тому, в рамках ініційованої М.А.Швецем програми шефської допомоги військовим частинам, що дислокуються на території області, було відроджено дванадцятирічний довгобуд школи і за досить короткий термін здано в експлуатацію її першу чергу. Сьогодні ведуться роботи по завершенню будівництва приміщення, у якому будуть розташовані навчальні кабінети, спортивна зала, їдальня та майстерня. Нині в школі навчається 480 учнів і для такої кількості дітей місця явно замало. З причини недостатнього фінансування минулого року будівництво було призупинено, що призвело до просідання фундаменту, підтоплення підвальних приміщень.

Голова обласної ради повідомив, що напередодні новорічних свят на будівництво об'єкту перераховано 400 тисяч гривень та поставив завдання генеральному підрядчику будівництва - ВАТ “Дніпробуд” - відновити роботи й усунути недоліки. Микола Швець доручив будівельній кампанії до серпня поточного року вийти на завершальний етап будівництва.

Для того, щоб з 1 вересня діти Черкаського мали можливість нормально навчатися, свій суттєвий внесок повинні, на думку голови обласної ради, внести і їх батьки. Голова обласної ради звернувся до командування військової частини надати максимальну допомогу у зведенні об'єкту.

Створення нормальних побутових умов для військовослужбовців та їх сімей є запорукою надійного захисту нашої держави, - своє тверде переконання в цьому Микола Швець висловив під час зустрічі з мешканцями житлового будинку, зведеного за його особистого сприяння в селищі Гвардійському. Голова обласної ради поцікавився якістю будівельних робіт, умовами проживання громадян та запропонував членам сімей військовослужбовців утворити робочу групу, яка забезпечуватиме постійний зв'язок жителів міста з керівництвом області. Микола Швець пообіцяв не залишити без уваги жодну слушну пропозицію цієї групи.

Цього ж дня поруч зі зведеним будинком голова обласної ради заклав перший камінь у фундамент нового 30-квартирного житлового будинку, який має зняти питання забезпечення житлом сімей військовослужбовців. До травня поточного року будівельники мають перейти до цокольного рівня. А мешканцями нового будинку стануть не лише військовослужбовці, але й ветерани військ та працівники бюджетних установ.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте