Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
11:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Оновлення парку Шевченка

Дніпропетровський центральний парк культури та відпочинку імені Шевченка оновлюється. Тепер повітря тут буде чистішим.

Сьогодні в парку висадили 350 беріз, 200 кленів та 300 кущів спіреї. Останній раз центральний парк Дніпропетровська оновлювався п’ять років тому. Для зелених насаджень це маленький термін, а для екологічного стану міста взагалі – дуже великий.

Отже, сьогоднішній день можна назвати новою ерою існування місця відпочинку та розваг. Тим паче, що це лише перший крок - підкреслив директор парку Сергій Білий - наступного року планують висадити ще одну тисячу дерев та кущів. Парк імені Шевченка – улюблена зона відпочинку мешканців Дніпропетровська. А колись він займав одне з провідних місць в Європі з архітектурно-ландшафтного дизайну. Позиції були втрачені, але тепер їх будуть завойовувати знов. Крім того, нові деревця та кущики допоможуть покращити екологічний стан Дніпропетровська взагалі. Молоді дерева та кущі, висаджені стрункими рядками, вже зробили парк Шевченка красивішим, не зважаючи на те, що насадження всього-на-всього тоненькі палички. І можна уявити, наскільки вони потішать око, коли на них з‘явиться молоде зелене листячко.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті