Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
06:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Правоохоронці затримали трьох осіб, які поширювали метамфетамін у Дніпрі

Правоохоронці затримали трьох осіб, які поширювали метамфетамін у Дніпрі

Співробітники управління протидії наркозлочинності разом зі слідчими та кінологом провели за місцем їх проживання 4 обшуки, під час яких вилучили 44 сліп-пакети з метамфетаміном.

Правоохоронці встановили, що до складу злочинної групи входило троє мешканців м. Дніпра - 45-річний організатор та двоє збувальників. Вони налагодили у місті схему збуту психотропної речовини. Щоб виявити у квартирі прихований метамфетамін до обшуків залучили службового собаку Ніку. Він допоміг розшукати головний доказ – розфасований у сліп-пакети метамфетамін.

Також поліцейські вилучили електронні ваги, мобільні телефони, банківські картки, гроші та інші речові докази, які підтверджують причетність членів групи до збуту психотропу. Вилучену психотропну речовину направили на експертизу.

За даним фактом двом чоловікам та 37-річній жінці вручено повідомлення у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (12.12.18 11:06): Прошу прощения, квартира 26, а не 25. Відповісти | З цитатою
Горожанин  (12.12.18 11:04): Не мешало бы явиться с собачкой и по следующему адресу: пер. Штабной 1, кв. 25. Хозяина квартиры уже арестовывали, но "крыша" сработала отлично. Відповісти | З цитатою
Николай  (12.12.18 08:55): "Также полицейские изъяли электронные весы, мобильные телефоны, банковские карты, деньги и другие вещественные доказательства, подтверждающие причастность членов группы к сбыту психотропа" - то есть деньги, банковские карты, мобильные телефоны - это доказательство причастности к сбыту психотропа??? ... Студенты ***, а не журналисты... :) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
торгуют наркотой  (11.12.18 14:45): диллеры ничего не боятся, давно и в открытую торгуют наркотой по адресу массив тополь1 дом23 кв101 и никто их не трогает наверно подвязки в ментуре. СБУ стоило бы проверить их Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті