Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
17:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині поліцейські викрили збувачку різних видів наркотиків

На Дніпропетровщині поліцейські викрили збувачку різних видів наркотиків

100 мл опію ацетильованого, 15 пігулок метадону та 70 мл ангідриду оцтової кислоти вилучили співробітники управління протидії наркозлочинності 19 квітня під час обшуку у жительки м. Нікополь.

Загалом, такий набір наркотичних засобів за цінами «чорного ринку» коштує понад 15 тисяч гривень. Заборонені законом наркотичні речовини 55-річна жінка зберігала у власному будинку. Санкціонований судом обшук правоохоронці провели в рамках відкритого за ст. 309 кримінального провадження.

Вилучені наркотичні засоби направили на експертизу. Зараз вирішується питання про обрання зловмисниці запобіжного заходу та відкриття кримінального провадження за ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Сеня  (24.04.18 09:45): Адрес я понял, номер квартиры? Відповісти | З цитатою
Сеня  (24.04.18 09:44): Адрес я понял, номер квартиры? Відповісти | З цитатою
Закон  (20.04.18 17:53): А кто остановит производство наркотиков на ул Донецкоее шоссе д 119, 10 этаж ??? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті