Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
17:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Близько 11 тисяч першотравенців врятували від підтоплень у будинках

|«« «« »» »»|

У Південному районі міста Першотравенськ замінили каналізаційний колектор. Як повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко, від підтоплень у будинках врятували близько 11 тисяч мешканців.

«Екологічна безпека – одне із завдань Президента України Петра Порошенка. Цьогоріч реалізуємо в області близько 20 екопроектів – розчищаємо річки, замінюємо й модернізуємо очисні споруди. Цим робимо комфортнішим життя понад 100 тисяч мешканців», – сказав Валентин Резніченко.

Каналізаційний колектор у Першотравенську давно потребував ремонту. Від підтоплень страждали 25 навколишніх будинків, два садочка, школа – загалом близько 11 тисяч мешканців Південного мікрорайону.

Восени 2016-го ще й обвалилася траса та пошкодила колектор. Виникла аварійна ситуація.

«Наслідки могли бути катастрофічними, – зазначила директор Першотравенського житлово-комунального підприємства Ірина Кривенко. – Самостійно із таким ремонтом місцевий бюджет впоратися не міг, тож звернулися до ДніпроОДА. Допомога була оперативною».

Місцеві мешканці зітхнули з полегшенням.

«Раніше дорога обвалювалась, небезпечно було ходити, до того ж стояв страшний сморід – навіть вікно не відчинити. Зараз колектор замінили, доріжку – заасфальтували. Краса!», – сказав місцевий мешканець Віктор Терентьєв.

Загалом будівельники проклали близько кілометра нових труб.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті