Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
06:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У ДніпроОДА підприємців вчили японському менеджменту

У ДніпроОДА підприємців вчили японському менеджменту

У ДніпроОДА відбувся бізнес-тренінг «КАЙДЗЕН: від слів до справи або як успішно застосовувати в Україні».

Близько 80 підприємців з Дніпропетровщини, Києва та Львова отримали практичні поради з впровадження успішної японської системи менеджменту, повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«В ДніпроОДА постійно проводимо тренінги для підприємців. Вже розповідали, як користуватися системою держзакупівель Prozorro та отримати екопослуги онлайн, навчали виходити на європейські ринки та продавати за кордон через Інтернет. Сьогодні на семінарі вперше говорили про японську систему управління – одну з найуспішніших у світі», - розповів Валентин Резніченко.

Учасники тренінгу дізналися про філософію КАЙДЗЕН, яка дозволяє підвищити якість роботи за рахунок скорочення витрат та мотивування співробітників компанії під час впровадження змін.

«Коли ми говоримо «поліпшення виробництва» західний менеджмент каже: давайте інвестувати, міняти обладнання. А японський менеджмент каже: що у нас є? Добре. Давайте з цього зробимо ще краще! При цьому всередині компанії ми міняємо систему управління. Тобто інвестиції мінімальні, а результати величезні», - пояснив директор «КАЙДЗЕН Клубу в Україні» Іван Сарвар.

Під час тренінгу своїм досвідом поділилися підприємці, які вже успішно впроваджують КАЙДЗЕН.

«Це менеджмент, який стосується не тільки бізнесу. Його можна застосувати й в держуправлінні, громадських організаціях - всюди, де слід якісно організувати роботу. Це практичні знання, які можна застосувати на практиці», - зазначив радник голови ДніпроОДА Віталій Литвин.

Філософію КАЙДЗЕН на тренінгу опановував Олег Дерстуганов, фірма якого займається системами кріплення. «Система КАЙДЗЕН працює, коли люди залучені в процес. Кожен в своїй зоні відповідальності думає, що можна оптимізувати. Хочу застосовувати отримані знання в своїй роботі», - поділився учасник тренінгу Олег Дерстуганов.

Тренінг організували ДніпроОДА та Посольство Японії в Україні.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Зю  (29.05.17 17:41): Якобы япона мать приехали... Рассказывать собираются о чем и не выговоришь. Лучше бы про летающие терелки и коварных рептилоидов. А то как то далеко от жизни. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті