Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
14:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Марганці на місці пустиря створюють сучасний парк відпочинку

У Марганці на місці пустиря створюють сучасний парк відпочинку

У Марганці зводять сучасний парк площею 1,7 га. На місці колишнього пустиря висадять дерева, облаштують поле для міні-футболу та воркаут майданчик, а також символічний алтар для проведення виїзних шлюбних церемоній.  

  

          «Цьогоріч будуємо в області три зони відпочинку. Одна з них – у Марганці. Тут на місці колишнього пустиря зводимо парк з фонтаном, спортивними та дитячими зонами, а родзинкою стане символічний алтар, де закохані зможуть реєструвати шлюби», – розповів Валентин Резніченко.  

            Новий парк зводять на Бульварній вулиці.  

«Це найзаселеніший район міста, більшість його мешканців – молодь. Тому й виникла ідея створити зону відпочинку саме тут. Ініціативу підтримав голова облдержадміністрації, надав фінансову підтримку», – зазначила заступник Марганецького міського голови Тетяна Платонова.  

На місці колишнього пустиря вже проклали комунікації – воду, каналізацію, електрику, зауважив підрядник Євген Когітін.  

«Нині висаджуємо дерева, далі перейдемо до облаштування дитячих та спортивних зон, змонтуємо алтар європейського зразка. Завершити всі роботи плануємо до вересня», – сказав він.  

Місцеві мешканці від ідеї парку в захваті:  

«Усе життя тут було сміття, ріс бур’ян. Тепер краса буде», – сказав пенсіонер Микола Мисків.  

«Повз це місце ходжу на секцію. Ввечері тут страшно, бо пустир. А навесні взагалі не пробратися – багнюка. Тепер буде парк з цікавим задумом, я задоволена», – поділилася школярка Каріна Богицова.  

«У нас в місті не так багато місць, де можна відпочити. А такий сучасний парк – велика справа для людей», – переконана мешканка району Світлана Горбач.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Стоик  (11.05.17 15:31): Будет круто :) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті