Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
15:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські закликали до толерантності, порядку та безпеки під час святкування Дня Соборності

Поліцейські закликали до толерантності, порядку та безпеки під час святкування Дня Соборності

Близько тисячі поліцейських забезпечуватимуть охорону публічного порядку та безпеку під час масових заходів з нагоди святкування Дня Соборності на Дніпропетровщині.

Про це повідомив начальник управляння превентивної діяльності ГУНП в Дніпропетровській області Максим Очеретяний.

«22 січня у 21 населеному пункті області заплановано проведення 29 масових заходів із відзначення Дня Соборності України у яких візьмуть участь близько десяти тисяч осіб. Публічний порядок та безпеку у місцях проведення масових заходів забезпечуватимуть близько тисячі поліцейських,»- повідомив Максим Очеретяний.

Найбільш масштабні масові заходи відбудуться у місті Дніпро та Кривий Ріг. Зокрема о 10 годині у місті Дніпро біля пам’ятника Т. Г. Шевченку (вул. Воскресенська) відбудеться урочисте покладання квітів за участю офіційних осіб міста з нагоди відзначення Дня Соборності. З 13 години на Соборній площі обласного центру відбудеться урочисте відкриття пам’ятного хреста на честь злуки УНР та ЗУНР.

Напередодні Дня Соборності в суботу 21 січня з 14 години на площі Героїв майдану у місті Дніпро відбудеться акція: «Місто Дніпро проти російської агресії. Всесвітній протест». Охорону публічного порядку і безпеки забезпечуватимуть понад сотня правоохоронців.

«Звертаємося до всіх учасників масових заходів толерантно ставитися один до одного. В разі виявлення підозрілих предметів, надходження інформації про протиправні дії відразу повідомляти працівників поліції які будуть поруч нести службу чи телефонувати на лінію 102,» - наголосив начальник управління превентивної діяльності.

Gorod.dp.ua на Facebook.


А так писать само правильно  (20.01.17 20:26): «22 декабря в 21 населенном пункте области запланировано проведение 29 массовых мероприятий по празднованию Дня Соборности Украины." ТАК Я НЕ ПОНЯЛ КАКОГО ДЕКАБРЯ ЧТО? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті