Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
16:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мешканці Дніпропетровщини добровільно здають зброю

Мешканці Дніпропетровщини добровільно здають зброю

За два тижні проведення місячника добровільної здачі населенням зброї, спецзасобів, боєприпасів і вибухових матеріалів мешканцями Дніпропетровської області було здано 76 одиниць зброї.

Із загальної кількості зданої зброї один екземпляр армійського зразку, шість нарізної та 66 гладкоствольної мисливської зброї.

Про це повідомили в відділі дозвільної системи управління превентивної діяльності ГУНП в Дніпропетровській області.

Із 217 зданих боєприпасів 139 відносяться до зброї армійських зразків, а 78 до нарізної мисливських зразків.

Окрім цього мешканці добровільно позбулися 53 спецзасобів з яких 36 одиниць газових, пістолетів, револьверів та 17 ,що відносяться до пістолетів, револьверів для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії та 9 гранат, 3-х снарядів, 3-х мін та одного запалу.

Шість чоловік за цей період звільнені від кримінальної відповідальності.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Людмила  (21.10.16 10:58): От оружия надо избавляться и ни в коем случае нельзя его легализовівать как хотт некоторіе депутаті. Кому надо- у того оно и так есть как у охотника например. А иметь его просто так-єто ужасно и в любой всплеск гнева может произойти непоправимое.Сирийцы а знаете почему на вас напали и у вас иГИЛ и война 2 года??? Потому что у вас есть город Хама ) — город на берегу реки Оронт в центральной части Сирии, в 47 км к северу от города Хомс, в 209 км от Дамаска. А вы сирийцы произошли не от Хама(третьего сына Ноя а от Сима .Ной проклял когда-то хама (хам произошел от генов Сатаны перешедших ему из-за того что сатана когда-то соблазнил )за то что он гей и посмел надругаться над отцом. И сказал так-потомки Хама будут рабами у потомков Сима (евреи и арабы) и Иафета (европейцы). конечно потомки хамов (это татаро-монголы. индейцы. индийцы цыгане и т.д ,они могут колдовать и превращаться даже в ураганы кстати есть тайфун-ураган Хама в Китае сейчас) Срочно переиновать город Хама в город СИМА!! Відповісти | З цитатою
Роман  (19.10.16 21:30): Каждый год сдают и сдают а берут они его где умалчивается скока можно этот бред рассказывать сказки для лохов Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті