Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
04:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Патрульні повернули додому дев'ятирічного утікача

Патрульні повернули додому дев'ятирічного утікача

Близько опівночі до екіпажу патрульної поліції звернулись водії таксі. Вони розповіли, що в районі Нагорного ринку ходить дитина й плаче. Прибувши на місце, полісмени помітили 9-річного хлопця.

Патрульні вирішили відвезти дитину додому. Однак за адресами, що вказував хлопець, виявлялись покинуті будинки. Інспектори звернулись до відділку поліції, центру допомоги та реабілітації, але все марно – про зникнення дитини ніхто не заявляв.

Трохи згодом дитина зізналась, що мешкає на житловому масиві лівого берега Дніпра. Екіпаж зв'язався з колегами з Індустріального району. Ті, за орієнтирами, що вказав хлопець, знайшли його місце проживання. Коли дитину привезли додому, мати хлопчика була дуже здивована, тому що відправила його до бабусі.

Зі слів хлопця, він не вперше тікає з дому, тому що не має спільної мови з вітчимом.
Патрульні провели профілактичну бесіду з родиною.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Отец  (02.06.16 15:56): Во малый даёт, ещё и покатался на Приусе даром, будет чем друзьям похвастать. )) Интересно, откуда он знал, что именно по этим адресам есть заброшенные дома, не совпадение же это. Видать, любил там лазить.
Вообще, походу, тот ещё симулянт, дети нынче больно ушлые пошли.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті