Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпродзержинську завершилася масштабна реконструкція освітлення на Лівобережному мосту

У Дніпродзержинську завершилася масштабна реконструкція освітлення на Лівобережному мосту

У місті завершилася масштабна реконструкція освітлення на мостовому переході через річку Дніпро, яка тривала протягом останніх трьох місяців.

Інвестиції на реконструкцію освітлення мостового переходу вдалося залучити Дніпродзержинському міському голові Андрію Білоусову в рамках співпраці з Північною фінансовою корпорацією НЕФКО, і сьогодні, 20 травня, міський голова прийняв об'єкт, готовий до експлуатації.

Відновлення зовнішнього освітлення виконувала підрядна організація «Континенталь». За час робіт електромонтажники фірми проклали 17 кілометрів нового кабелю, змонтували 1050 нових світильників і консолей на 480 опорах, а також встановили кілька нових освітлювальних опор.

«Те, що міст повністю освітлюється, саме по собі вже величезне досягнення. Автоматизована система освітлення, яка тут застосована, дозволяє регулювати потужність напруги і знизити вартість енерговитрат у 5 разів. Крім того, сучасні світлодіодні світильники в 7 разів перевищують термін служби навіть економних ламп, і ресурс їх роботи складає близько 12 років. Це справді історична подія для нашого міста, і я впевнений у тому, що нове освітлення мостового переходу стане справжньою окрасою зовнішнього вигляду нашого міста», – зазначив Андрій Білоусов.

Міський голова також наголосив, що на цьому роботи не зупиняються, і на даний момент приводиться до ладу відбійник. Також у цьому році буде відремонтовано дорожнє полотно. А в наступному році планується покласти другий шар асфальтобетонного покриття, як того потребують технічні норми подібних споруд.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Андрей  (22.05.16 15:17): Вчера ехал по мосту, очень хорошее освещение. В очередной раз спасибо меру! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті